Bureaulampen
Glazen globe tafellamp GD-3001
219,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Glazen globe tafellamp

Nou, hier zie je echt eens een andere staande lamp: de glazen globe tafellamp. Check het strakke en eenvoudige model, met een knipoog naar een echte globe. Gemaakt van een stevige metaallegering in antiek zilver. Het zilver gaat na verloop van tijd enigszins verkleuren waardoor ie zijn geliefde oud look krijgt. Dit alles maakt deze lamp tijdloos en stoer.

De glazen globe tafellamp heeft een stekker met snoer. De lamp heeft een fine hoogte van 48cm. Niet te groot en zeker niet te klein. De glazen bol heeft een doorsnede van 25cm en met het frame is dat 36cm. Uitgevoerd met een normale fitting (E27), geschikt voor LED. Het is een speelse sfeerlamp. Je maakt de glazen globe tafellamp uniek door te kiezen voor een led-lamp in retro stijl. In deze lichtbron is de led verwerkt als draden. Meestal is dat in een fantasiepatroon dat je doet denken aan lang vervlogen tijden.

 Waar zet je de glazen globe tafellamp neer?

Hij staat geweldig op je bijzettafel of dat donkere hoekje in de woonkamer of op een kastje in de hal of gang. En eigenlijk doet de glazen globe lamp het goed in elk interieur dankzij het design en het materiaal. Van landelijk tot industrieel en van nostalgisch tot modern. Hij is er in verschillende uitvoeringen: zilver, maar ook in antiekzwart ken een lichte of donkere koperkleur.  Kies de kleur die het beste past bij jouw woonstijl. Waar je deze glazen tafellamp ook neerzet, hij valt op.

Specificaties

Diameter

25

Hoofdkleur

Zilver

Hoogte

48

Kleur

antiek zilver

Ruimte

Bar, Hal, Kantoor, Restaurant, Showroom, Slaapkamer, Vide, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel, Landelijk