Boerderij lampen
Stoere Buitenlamp AV-2002
192,50 Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Stoere Buitenlamp

Krachtig en subtiel: dat is onze stoere buitenlamp

Een buitenlamp (IP54) die stoer en subtiel combineert. Een lamp waar metaal en glas op een mooie manier samenkomen. Dat is precies wat je krijgt met onze stoere buitenlamp. Compliment dus voor de ontwerpers van deze lamp. Hier is over nagedacht.

Industriële look met een tintje klassiek

Deze buitenlamp ademt de sfeer van een oude fabriekshal. Het metaal is voorzien van een licht gemêleerde afwerking in fraai roestbruin, waardoor het lijkt alsof de lamp rechtstreeks uit een oude fabriek komt. Het glas aan de onderkant van de lamp is voorzien van kleine bubbeltjes, wat zorgt voor een meer klassieke uitstraling.

Groot formaat

Met een hoogte van 52 cm, een diameter van 34,5 cm en een diepte van 35 cm heeft deze stoere buitenlamp een behoorlijk formaat. Toch is ie handzaam genoeg, tegen welke muur je ‘m ook wilt bevestigen . Of je nu een statig landhuis, een charmante cottage of een modern huis hebt, deze landelijke buitenlamp past perfect bij verschillende panden. Een lekkere binnenkomer dus.

LED lichtbron

Je kunt een (dimbare) LED lichtbron in de lamp schroeven. Een lichtbron in retro stijl past hier perfect, en nog energiezuinig ook. Of je nu een heldere verlichting wilt voor je terras of een sfeertje rond je voordeur wilt maken, deze stoere buitenlamp kan het allemaal. Genieten dus, ook tijdens de lange zomeravonden.

Specificaties

Kleur

Roestbruin

Diameter

34,5

Hoogte

52

Stijl

Industrieel, Landelijk

Ruimte

Buiten