Industriële zilveren hanglampen
Stoere Grote Hanglamp AL-1011
339,- Levertijd: 4 weken

Stoere Grote Hanglamp

Denk je aan een grote hanglamp in die echte industriële stijl? Bekijk dan eens deze stoere grote hanglamp van design merk Ryetti. Zie je het strakke, glimmende aluminium, de industriële details en de ingetogen vormgeving.

Check ook de diameter van 47cm en de hoogte van 45cm. Dat maakt de hanglamp geschikt voor de wat grotere ruimtes, of deze nu een eigentijds of landelijk zijn ingericht. Aan de onderkant van de hanglamp is met klemmen een glasplaat bevestigd. Je kunt kiezen voor een matte of doorschijnende glasplaat. Mat geeft wat zachter licht.

Ga je voor deze hanglamp, dan ga je voor een opvallend, maar tijdloos accent in je interieur. Misstaat ook zeker niet boven de vergadertafel van je net opgeleverde kantoor.  Geweldig te combineren met grijstinten en stoer hout. Let op: de robuuste aluminium hanglamp van Ryetti is alleen verkrijgbaar bij Stoerelampen.nl. Je kiest dus iets bijzonders!

De lamp is fraai afgewerkt. Je ziet aan alles dat het geen doorsnee hanglamp is. Ze worden met heel veel zorg gemaakt in een kleine fabriek in Spanje. Van een massaprodukt is hier dus zeker geen sprake. Mocht je de lamp in een andere RAL kleur willen hebben dat is dat geen enkel probleem. Neen dan even contact op met je wensen.

In onze showroom bekijken? Klik hier voor openingstijden.

Specificaties

Kleur

Zilver

Diameter

47

Hoogte

45

Stijl

Industrieel

Merk

Ryetti

Ruimte

Kantoor, Keuken, Showroom, Woonkamer