Industriële zilveren hanglampen

Je denkt over een industriële hanglamp in zilverkleur. Goed idee! Want zo’n industrielamp is altijd een stoere blikvanger. Door de vorm, het materiaal en de neutrale kleur past dit type lamp eigenlijk bij elke woonstijl. Op Stoerelampen.nl kies je uit een uitgebreide collectie fabriekslampen zilver. Met leuke industriële details. Neus lekker rond in onze webshop en vind je favoriete industriële zilveren hanglampen.


Industriële hanglampen in zilverkleur

Tijdloos, stoer, puur. Zo zijn de industriële zilveren hanglampen bij Stoerelampen.nl. Naast de industriële woonstijl, passen ze dan ook bij elke andere woonstijl: landelijk, klassiek, modern, mix & match of basic met veel groen. Echt, je zult zien: een stoere fabriekslamp in zilverkleur geeft pit aan je woonkamer, keuken, kantoor, winkel of restaurant.

De zilverkleurige industrielampen in onze webshop zijn er in verschillende maten en afwerkingen. Maar altijd met prachtige industriële elementen, subtiel of juist opvallend. Denk bijvoorbeeld aan vleugelmoeren, bouten, ijzeren beugels, clips, een glasplaat aan de onderkant, een betonlook afwerking of een stevige ketting om de lamp op te hangen.

Ga je voor mat aluminium of antiekzilveren finish?

De zilverkleurige hanglampen van industrieel design zijn vervaardigd uit sterke metaallegeringen, zoals aluminium en nikkel. Sommige hebben een zilverfinish gekregen. Een topper is de VM-1002, onze factory lamp antiekzilver.

Hoe langer je dit soort lampen met deze afwerking hebt hangen, hoe doorleefder en donkerder de look wordt. Veel mensen houden daarvan en laten dat zo. Je kunt de lampen wel weer eenvoudig lichter maken, bijvoorbeeld door ze op te poetsen met een zilverpoetsdoek. Of gebruik HG ‘Nooit meer poetsen finish’. Een andere optie is het allerfijnste staalwol in combinatie met baby talkpoeder.

Verder vind je in onze webshop diverse aluminium lampen. Neem bijvoorbeeld de aluminium hanglampen van het kwaliteitsmerk Ryetti uit Spanje. Bij de industriële hanglampen van dit merk, vaak met glasplaat (doorzichtig of mat) en clips, kun je kiezen voor een glanzende of vrij matte afwerking.

Veel van de zilveren industrielampen zijn geïnspireerd op fabriekslampen uit voorgaande eeuwen. Gelukkig heb je in onze webshop te maken met nieuwe armaturen. Dat betekent dat de meeste lampen niet zo veel wegen. Je kunt ze dus gewoon aan ieder plafond hangen. Ook zijn alle soorten lichtbronnen geschikt: van gloeilamp en spaarlamp tot LED-lamp en halogeen lamp.

Graag meer weten? Steek dan je licht op bij de klantenservice van Stoerelampen.nl: +31 (0)492 775249. Of breng een bezoekje aan onze showroom te Best. Maak daar je definitieve keuze voor een zilverkleurige lamp