Boerderij lampen
Zilveren dubbele hanglamp DU-1006
519,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Zilveren dubbele hanglamp

Klantreactie: “Heel elegant deze zilveren dubbele hanglamp. Perfect voor boven onze tafel in de woonkamer. We hebben best lang gezocht naar zo’n dubbele lamp.”  

Stijlvol, authentiek, stoer en kwaliteit. Allemaal typeringen die stuk voor stuk op deze dubbele hanglamp van toepassing zijn. De lamp komt helemaal tot zijn recht in je landelijke interieur, maar misstaat zeker niet als eyecatcher in je trendy woonkamer of keuken. Uitgevoerd in antiek zilver dat na verloop van tijd enigszins gaat verkleuren. Dan krijgt-ie zijn geliefde oude look. Maar af en toe een keer poetsen kan natuurlijk ook. Deze zilveren dubbele hanglamp heeft een breedte van 130cm en is in hoogte verstelbaar. De kappen hebben elk een diameter van 30cm en een glasplaat die met fraaie moeren op hun plaats worden gehouden. Tevens geschikt voor spaar en LED lichtbronnen met een normale fitting (E27). Creëer sfeer in je gerestaureerde boerderij of net opgeleverde woning.
Eventueel ook leverbaar met 3 kappen (prijs in zwart of zilver is 669 euro). De breedte is dan 165cm.

Let op: Dit is een lamp van de Stoerelampen.nl Huisselectie

Stoerelampen.nl Huisselectie

Bij Stoerelampen.nl willen we dat je een lamp van uitmuntende kwaliteit krijgt. Zo’n lamp gaat voor langere tijd in je huis hangen, of onder je veranda. Hij moet dus niet snel gaan vervelen en steeds fijn licht geven. Daarom moet een lamp voor de huisselectie van Stoerelampen.nl aan veel criteria voldoen. Om te beginnen: wij kopen onze lampen alleen van gerenommeerde leveranciers. Wij selecteren daarbij op solide materialen, stevige constructies, mooie afwerking en bijzondere modellen. Alle lampen in onze webshop hebben dan ook een stoer karakter. En daar ben jij uiteindelijk naar op zoek!

Bijzonder is dat elk van de fabriekslampen een uniek nummer heeft. Aan de hand hiervan kunnen we precies zien wie de lamp in elkaar heeft gezet en heeft ingepakt. Mocht er nou toch wat zijn met zo’n lamp, dan kunnen we achterhalen wat er is gebeurd. Uiteraard krijg je altijd een nieuwe lamp, mits je correct met de lamp bent omgegaan.

Check hier alle kenmerken van onze Huisselectie

Specificaties

Diameter

30

Hoofdkleur

Zilver

Ruimte

Keuken, Woonkamer

Stijl

Landelijk