Boerderij lampen
Fabriekslamp Zilver VM-1002
245,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Fabriekslamp Zilver

Klant reactie: “We kwamen eigenlijk voor andere lampen, maar deze passen perfect bij ons interieur. Ze hangen in de buurt van grote schilderijen vol kleur en dat kan prima. We denken dat dit komt door die tijdloze antiek zilver finish.” 

Fabriekslamp, uitgevoerd in stijlvol antiek zilver, met industriële details en bijpassende ketting. Een tijdloze lamp voor in je strakke, landelijke interieur, goed te combineren met natuurlijke materialen, zoals hout en wollen stoffen. De hanglamp heeft een diameter van 40cm en de hoogte is 48cm. Een heel gangbaar formaat. Daarom worden er vaak twee boven een grote tafel gehangen, bijvoorbeeld in de woonkamer, keuken of werkruimte. Het antiek zilver zal naar verloop van tijd enigszins gaan verkleuren. De lamp krijgt dan zijn verouderde look. De meesten vinden dat erg mooi, maar poetsen kan ook of “nooit meer poetsen” van HG gebruiken. Als je de lamp in het echt ziet, dan zul je begrijpen dat deze fabriekslamp zilver één van onze favorieten is.

Tip: Deze tijdloze hanglamp met industriële details is perfect te combineren met de wandlamp annex spot NO-2003. Hetzelfde materiaal, dezelfde details, dezelfde afwerking. Dat werkt goed in elke woonruimte! 

In onze showroom bekijken? Klik hier voor openingstijden.

Let op: Dit is een lamp van de Stoerelampen.nl Huisselectie

Stoerelampen.nl Huisselectie

Bij Stoerelampen.nl willen we dat je een lamp van uitmuntende kwaliteit krijgt. Zo’n lamp gaat voor langere tijd in je huis hangen, of onder je veranda. Hij moet dus niet snel gaan vervelen en steeds fijn licht geven. Daarom moet een lamp voor de huisselectie van Stoerelampen.nl aan veel criteria voldoen. Om te beginnen: wij kopen onze lampen alleen van gerenommeerde leveranciers. Wij selecteren daarbij op solide materialen, stevige constructies, mooie afwerking en bijzondere modellen. Alle lampen in onze webshop hebben dan ook een stoer karakter. En daar ben jij uiteindelijk naar op zoek!

Bijzonder is dat elk van de fabriekslampen een uniek nummer heeft. Aan de hand hiervan kunnen we precies zien wie de lamp in elkaar heeft gezet en heeft ingepakt. Mocht er nou toch wat zijn met zo’n lamp, dan kunnen we achterhalen wat er is gebeurd. Uiteraard krijg je altijd een nieuwe lamp, mits je correct met de lamp bent omgegaan.

Check hier alle kenmerken van onze Huisselectie

Specificaties

Kleur

Zilver

Diameter

40

Hoogte

48

Stijl

Industrieel, Landelijk

Merk

Andere merken

Ruimte

Hal, Keuken, Woonkamer

Hoofdkleur

Zilver