Hallampen
Zwarte buitenspot UP&DOWN DB-2001
185,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

ZWARTE BUITENSPOT UP&DOWN

Wil je niet zo’n dertien in een dozijn wandlampje? Kies dan de zwarte buitenspot Up&Down. Deze outdoor wandlamp (IP54) is een tikkie stoer en toch heel sfeervol. Hij zal niet snel vervelen. Check maar het industriële model, de stevige metaallegering, het intense zwart, de vintage details en de ongepolijste afwerking. Ander mooi pluspunt: de spot laat het licht (GU10) op de muur zowel naar boven schijnen als naar beneden. Al deze kenmerken zorgen ervoor dat deze dubbele een heel eigen karakter heeft. Vergelijk ‘m maar eens met buitenwandlampen die al jaren op de markt zijn. Je ziet meteen dat de zwarte buitenspot Up&Down anders is.

Waar komt de zwarte buitenspot Up&Down het best tot zijn recht?

Nou, op plekken rondom je huis waar je net extra licht en sfeer kunt gebruiken. Bijvoorbeeld bij je voordeur of garagedeur. Verder zal deze spot het heel goed doen aan de wanden van je buitenkamer, buitenkeuken of onder je veranda. En of je nu in een nieuwbouwhuis woont, een wat ouder huis of monumentaal pand, deze dubbele buitenspot staat overal prachtig. Omdat-ie ook nog eens heel tijdloos is. Dat komt vooral door de vorm, het materiaal en de neutrale kleur. Met de kogelscharnier in het midden van deze wandlamp kun je ‘m gemakkelijk een tikje naar rechts of naar links draaien, of iets schuiner naar boven of naar beneden. Zo creëer je een eigen lichtspel.

Trouwens, de zwarte buitenspot Up&Down doet het ook goed aan de muur in je badkamer of in je keuken. Bijvoorbeeld aan weerskanten van de badkamerspiegel of het spoelgedeelte. De IP-waarde is immers IP54. Deze wandlamp kan dus tegen een spatje!

Hoe groot is deze outdoor wandlamp?

De hoogte van de zwarte buitenspot Up&Down is 21cm en hij steekt 15cm van de muur af (diepte). De twee spots hebben ieder een diameter van 7cm. Je hebt twee GU10 ledlampjes nodig, omdat de wandlamp twee fittingen heeft: één voor boven en één voor onder. Denk bijvoorbeeld aan de Philips CorePro LED, een lampje dat warmwit licht geeft. Het achterplaatje van deze muurspot meet 9cm. Hiermee kun je keurig het gat afdichten waaruit de elektriciteitsbedrading komt om deze wandlamp rechtstreeks op de muur te monteren.

Is deze duo spot er ook in een andere kleur?

Jazeker. Ben je geen fan van zwart, ga dan voor de zilveren buitenspot Up&Down. Ook met deze uitvoering krijg je een industriële uitstraling. Oftewel: stoer en tijdloos. Het is net welke kleuren jouw woning heeft. Wij zien dat de zwarte buitenlampen vaak bij lichte of witte muren worden gekozen en zilverkleurige buitenlampen bij stenen muren in warme kleuren zoals roodbruin.

Specificaties

Diameter

7

Hoofdkleur

Zwart

Hoogte

21

Kleur

Antiek zwart

Ruimte

badkamer, Buiten, Buitenkeuken, Gang, Hal, Kantoor, Keuken, Restaurant, Showroom, Slaapkamer, Tuin, Veranda, Vide, Voordeur, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel, Landelijk