Boerderij lampen
Zwarte Schaarlamp DU-2014
251,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Zwarte schaarlamp

Klant reactie: “Geweldige lamp bij onze bank. Door die lage muren van onze boerderij kunnen we niet grote lampen kwijt, maar deze zwarte schaarlamp is toch vrij groot en opvallend. Als ik wil lezen trek ik ‘m gewoon uit.” 

Uniek design, schitterende uitvoering en een hoogstaande kwaliteit. Allemaal typeringen die passen bij deze zwarte schaarlamp. En wat dacht je van doordachte vormgeving, stijlvol en tijdloos. Deze industriële schaarlamp in antiek zwart is primair bedoeld als leeslamp, maar kan ook als aanlichting van bijvoorbeeld een schilderij of donkere hoek in je stoere interieur. De lamp is uittrekbaar tot 85cm. De diameter van de kap is 22cm en heeft een normale (E27) fitting. De binnenkant van de kap is gebroken wit. Ook geschikt voor (dimbare) spaar en LED lichtbronnen. Mooi in je jaren ’30-woning, maar past ook prima in je gerenoveerde boerderij. Gezien de kwaliteit helemaal goed voor in je restaurant of kantoor.

In onze showroom bekijken? Klik hier voor openingstijden.

Let op: Dit is een lamp van de Stoerelampen.nl Huisselectie

Stoerelampen.nl Huisselectie

Bij Stoerelampen.nl willen we dat je een lamp van uitmuntende kwaliteit krijgt. Zo’n lamp gaat voor langere tijd in je huis hangen, of onder je veranda. Hij moet dus niet snel gaan vervelen en steeds fijn licht geven. Daarom moet een lamp voor de huisselectie van Stoerelampen.nl aan veel criteria voldoen. Om te beginnen: wij kopen onze lampen alleen van gerenommeerde leveranciers. Wij selecteren daarbij op solide materialen, stevige constructies, mooie afwerking en bijzondere modellen. Alle lampen in onze webshop hebben dan ook een stoer karakter. En daar ben jij uiteindelijk naar op zoek!

Bijzonder is dat elk van de fabriekslampen een uniek nummer heeft. Aan de hand hiervan kunnen we precies zien wie de lamp in elkaar heeft gezet en heeft ingepakt. Mocht er nou toch wat zijn met zo’n lamp, dan kunnen we achterhalen wat er is gebeurd. Uiteraard krijg je altijd een nieuwe lamp, mits je correct met de lamp bent omgegaan.

Check hier alle kenmerken van onze Huisselectie

Specificaties

Diameter

22

Hoofdkleur

Zwart

Hoogte

85

Kleur

Antiek zwart

Ruimte

Hal, Kantoor, Keuken, Showroom, Slaapkamer, Vide, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel