Boerderij lampen
Basic wandlamp zilver WD-2004
98,50 Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Basic wandlamp zilver

Let op, stoere lampenliefhebber! Hier is de basic wandlamp zilver met een robuuste uitstraling. Check maar eens het strakke model en de mooie antiekzilverkleur. Je geeft er zelf een eigen stoere twist aan door er een grote ledlamp in te draaien (de lichtbron op de foto wordt niet meegeleverd). En wist je dat deze lamp voor aan de muur eigenlijk goed staat in elke woonruimte? Van woonkamer en keuken tot slaapkamer.

Wat zijn de kenmerken van de basic wandlamp zilver?

De hoogte van deze wandlamp meet 14,5cm. De diameter van het wandplaatje is 9,5cm. Zijn fitting is E27. Draai er een mooie, grote ledlamp in, bijvoorbeeld een lamp waarbij de leds zijn verwerkt als fantasiedraad. Verder heeft de basic wandlamp een kogelscharnier. Hierdoor laat je hem gemakkelijk naar beneden of naar boven kantelen. En dankzij de uitsparing in het wandplaatje kun je deze wandlamp helemaal recht naar boven of recht naar beneden richten.

Hoe kun je deze wandlamp het beste combineren?

De wandlamp basic zilver heeft een tijdloze en industriële uitstraling. Daarom past hij heel goed bij andere stoere lampen. Denk aan grote industriële/landelijke  hanglampen in zilverkleur. Het maakt verder niet uit wat je woonstijl is, bijvoorbeeld modern of puur landelijk, klassiek of mix & match. Of je nu een interieur hebt met veel zwart en grijs- en wittinten of veel kleur, zoals donkerblauw of dieprood.

Zijn er nog meer basic wandlampen?

Jazeker! Je kunt hem ook bestellen in zwart of koper. Ook deze kleurschakeringen laten zich goed combineren met allerlei woonstijlen. Misschien is de laatste kleur het meest geschikt voor een meer landelijk of klassiek interieur. De muur kan dan een donkere kleur hebben, zoals donkergroen of antraciet.

Tip: de basic wandlamp is goed te combineren met een aantal van onze industriële/landelijke hanglampen, bijvoorbeeld de VM-1002 en Du-1004. Hanglampen in zilverkleur die tijdloos en ook weer stoer zijn. Want deze lampen zijn niet alleen robuust, maar ook prachtig van vorm en hebben een mooi ongepolijste afwerking.

Specificaties

Hoofdkleur

Zilver

Hoogte

14,5

Kleur

antiek zilver

Ruimte

Bar, Gang, Hal, Kantoor, Keuken, Restaurant, Showroom, Slaapkamer, Vide, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel, Landelijk