Gang lampen
Wandlamp Zilver NO-2003
95,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Wandlamp Zilver

Klant reactie: “Gewoon een wandlamp van degelijke kwaliteit. We hebben er in onze keuken nu vier boven het aanrecht. Eens wat anders dan spotjes onder een inbouwkastje.” 

Wandlamp en spot in antiek zilver, flexibel te gebruiken. Voor tegen de muur of aan het plafond. Als je op zoek bent naar landelijk en toch stoer. Deze industriële lamp is draai- en kantelbaar. Het antiek zilver zal naar verloop van tijd aan de lucht gaan werken en gaan verkleuren. Dan krijgt de lamp zijn geliefde oude look. Natuurlijk kun je het zilver ook van tijd tot tijd poetsen. De diameter is 13cm, de hoogte 13 cm en de diepte 12cm. Het achterplaatje heeft een diameter van 9cm. De landelijke wandlamp heeft een kleine fitting (E14) en is geschikt voor (dimbare) LED lichtbronnen. Deze degelijke wandlamp zilver is breed inzetbaar. In de keuken aan de wand, in je hal of slaapkamer aan het plafond. Ook leverbaar in koper.

Mooi: De wandlamp zilver gaat goed samen met de hanglamp zilver VM-1010. Exact hetzelfde materiaal en dezelfde finish, waardoor je diezelfde industrieel landelijke uitstraling krijgt. Klanten hangen deze lampen dan boven hun bar of spoeleiland.  

In onze showroom bekijken? Klik hier voor openingstijden.

Let op: De wandlamp NO-2003 is een lamp van de Stoerelampen.nl Huisselectie

Stoerelampen.nl Huisselectie

Bij Stoerelampen.nl willen we dat je een lamp van uitmuntende kwaliteit krijgt. Zo’n lamp gaat voor langere tijd in je huis hangen, of onder je veranda. Hij moet dus niet snel gaan vervelen en steeds fijn licht geven. Daarom moet een lamp voor de huisselectie van Stoerelampen.nl aan veel criteria voldoen. Om te beginnen: wij kopen onze lampen alleen van gerenommeerde leveranciers. Wij selecteren daarbij op solide materialen, stevige constructies, mooie afwerking en bijzondere modellen. Alle lampen in onze webshop hebben dan ook een stoer karakter. En daar ben jij uiteindelijk naar op zoek!

Bijzonder is dat elk van de fabriekslampen een uniek nummer heeft. Aan de hand hiervan kunnen we precies zien wie de lamp in elkaar heeft gezet en heeft ingepakt. Mocht er nou toch wat zijn met zo’n lamp, dan kunnen we achterhalen wat er is gebeurd. Uiteraard krijg je altijd een nieuwe lamp, mits je correct met de lamp bent omgegaan.

Check hier alle kenmerken van onze Huisselectie

Specificaties

Kleur

Zilver

Diameter

13

Hoogte

13

Stijl

Klassiek, Landelijk

Merk

Andere merken

Ruimte

Gang, Keuken, Slaapkamer, Woonkamer