Hallampen
Stoere tafellamp VM-3012
239,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

STOERE TAFELLAMP

Check deze stoere tafellamp met een lichte binnenkant voor een zachte lichtval. Dit soort lampen zie je niet zo veel. We bieden deze sfeerlamp daarom nu aan in onze webshop. De grootte, het strakke model, de stevige metaallegering en de diepzwarte kleur geven ‘m een lekker stoere uitstraling.

Hoe groot is deze tafellamp?

De stoere tafellamp heeft een hoogte van 46cm, dus bijna een halve meter. De diameter van de half ronde kap meet 33,5cm. Het is gewoon een behoorlijk flinke tafellamp. Bovendien is hij uitgerust met twee fittingen van E27 voor een prima lichtval naar beneden. De lamp leveren we met aan-en-uit knop en snoer.

Waar zet je de stoere tafellamp neer?

Deze lamp staat geweldig op een lage kast, dressoir of side table in je woonkamer of in de hal op een kastje. Of zet ‘m op je bureau.  Zorg voor ledlampen die warmwit licht uitstralen. Zo krijg je echt een gezellige blikvanger. En welke woonstijl je ook hebt, landelijk, industrieel of nostalgisch… De stoere tafellamp past overal bij, omdat-ie tijdloos is door zijn ronde vorm en gedetailleerde afwerking. Kijk maar eens naar de drie ringen om de voet aan de bovenkant en de onderkant. Bovenop de lamp zit een klein tuitje.

Onze tip: De stoere tafellamp kun je prima combineren met onze zwarte staande lampen, zoals de zwarte vloerlamp DU-3003 of de zwarte leeslamp DU-3007. Eveneens lampen met een diepzwarte afwerking en een design dat stoer, tijdloos en toch elegant is.

Specificaties

Diameter

33,5

Hoogte

46

Kleur

Antiek zwart

Ruimte

Hal, Kantoor, Restaurant, Showroom, Slaapkamer, Vide, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel, Klassiek, Landelijk