Gekleurde hanglampen
Gekleurde glazen hanglampen DU-1011
229,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Gekleurde glazen hanglampen

Verrassend, kleurrijk en toch stoer. Dat zijn de gekleurde glazen hanglampen die met z’n vijven één lamp vormen. De glazen hebben een strakke vorm en zijn open aan de onderkant. De kleuren van de glazen zijn helemaal van nu: paars, groen, goudgeel en diepbruin. Warm, licht chique en retro. Heb je een donker geverfde muur als achtergrond dan wordt het zelfs een tikje mysterieus. Zulke hanglampen staan prachtig boven een salontafel in die hoek of boven een sidetable of kastje. Maar ze komen ook prima tot hun recht in de slaapkamer, in de keuken of in de hal. En het maakt niet uit welke woonstijl je hebt, deze groep hanglampen van gekleurd glas geven overal een gezellige sfeer.

De totale hoogte van de hanglampen is 29cm. De doorsnede van de glazen is 9cm. De glazen lampen/potten hangen aan zwart katoenen snoeren. De lengtes van de snoeren zijn iets verschillend. Hierdoor hangen de lampen in een speelse bundel. De gekleurde glazen hanglampen hebben normale fittingen (E27), geschikt voor spaar- en LED verlichting.

Glazen lampenkapjes kun je het best schoonmaken met een sopje van lauwwarm water en een beetje azijn of ammoniak. Opgelet, zorg dat je zeker geen te heet water gebruikt, want daarvan kan glas barsten. Droog de kap meteen af met een theedoek zodat er geen plekken ontstaan bij het opdrogen.

Specificaties

Diameter

9

Hoofdkleur

Overige kleuren

Hoogte

39

Kleur

Assorti

Ruimte

Bar, Hal, Kantoor, Keuken, Showroom, Slaapkamer, Vide, Winkel, Woonkamer

Stijl

Landelijk