Gekleurde hanglampen

Op zoek naar een kleurrijk accent in je huis? Komt dat even goed uit, want bij Stoerelampen.nl vind je de stoerste hanglampen in kleur. Stijl: industrieel, landelijk of klassiek. Ga je voor een hanglamp in brandweerrood? Liever een factory lamp in groen? Of ben je verliefd op die elegante hanglamp in crème? Als je houdt van robuust en kleur, dan ga je slagen in onze webshop.


Gekleurde hanglampen in stoer design

Je vindt bij Stoerelampen.nl verschillende modellen hanglampen in aansprekende kleuren. Sommige van onze gekleurde hanglampen zijn klein en fijn, andere vrij groot, soms reusachtig met een diameter van 70cm.

Welke kleuren hebben onze lampen? Er zijn lampen in diverse grijstinten: van lichtgrijs en grijze zandkleur tot antracietgrijs (bijna zwart).
Je ziet bij ons ook lampen in diepe kleuren: donkerbruin, roestbruin, koperkleur en donkerrood of bordeauxrood. Verder lampen in frisse, wat fellere kleuren. Denk aan industrieel geel (voor een opvallend accent in een interieur met vooral grijs, wit en zwart.), blauw, lentegroen, brandweerrood.
Wit is er in diverse tinten: crème wit - een warme, zachte tint - of juist helderwit.
Tot slot hebben we een fabriekslamp in emerald. Een nostalgische kleur die je doet denken aan de koffie-, thee- en suikerblikken vroeger bij je oma in de keuken.

Hoe dan ook, een stoere lamp in kleur is zonder meer een gedurfd accent in je interieur. Gekleurde hanglampen passen mooi in een industrieel, modern interieur met veel wit en naturel hout. Maar natuurlijk staan gekleurde hanglampen ook prachtig in woonruimtes die landelijk of klassiek zijn ingericht. Wat dacht je van een rode hanglamp boven een antiekhouten tafel? Of kies die dieprode, klassieke hanglampen voor in de woonkeuken van je boerderij. Zo gezellig en de lichtopbrengst is prima, want de binnenkant van deze lampen zijn crèmekleurig. En een lichtgrijze bollamp van HK Living in je serre draagt mooi bij aan die lichte, zomerse sfeer.

Kies lampen in je eigen kleur!

Let op! Je kunt een lamp ook een eigen kleur en touch geven. Wist je dat je bij Stoerelampen een aantal lampen met de letteraanduiding AV, waaronder AV-1006, AV-1007 en AV-1008, in bijna elke gewenste ralkleur kunt bestellen? (Hiervoor wordt doorgaans een relatief beperkte meerprijs berekend.) Je kunt dan vaak ook nog kiezen welke afwerking je wilt voor je bovenstuk en plafondkapje: brons of antiek brons.

Een aantal van onze industriële lampen van het befaamde merk Ryetti, aangeduid in onze webshop met AL, heeft naast keuze in ralkleuren ook nog keuzemogelijkheden in glasplaten: mat of doorschijnend. De eerste zorgt voor een diffusere lichtval. Tja, het zijn aardig wat keuzes. Kom eventueel naar de showroom voor advies.

Ook gekleurde wandlampen en staande lampen

Naast gekleurde hanglampen vind je bij Stoerelampen.nl ook diverse gekleurde wandlampen en gekleurde staande lampen, met name bureaulampen. De wandlampen van het merk Ryetti kunnen worden gespoten in verschillende ralkleuren. Via mail geef je door welke kleur jij wenst en wij kijken met de fabrikant of het kan.

Onze gekleurde staande lampen, de bureaulampen van Anglepoise heb je in rood, blauw en crèmekleur. Een aantal Anglepoise bureaulampen heeft een doorschijnende kap in een mooie kleur, waaronder rookgrijs, warm oranje, stijlvol groen en blauw. De bureaulampen zijn tijdloos en stoer en hebben een uniek design. Al in de jaren 30 van de vorige eeuw zijn de bureaulampen van Anglepoise uitgebracht. Ze zijn vervaardigd van de beste materialen en hebben een ongekende levensduur. De een zet een Anglepoise tafellamp op een nachtkastje in een romantisch ingerichte slaapkamer. De ander zet de design klassieker in een mix & match interieur op een robuuste werktafel. Zoek in onze webshop jouw Anglepoise lamp uit en bestel direct online.

Ook nog even onder de aandacht: de TL-3001, een industriële vloerlamp in antracietgrijs. Pure sfeerverlichting van Deens design in je woonkamer of – eens wat anders – in je slaapkamer.

Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice van Stoerelampen.nl: +31 (0)492 775249. Of breng een bezoekje aan onze showroom te Best. Je bent van harte uitgenodigd om daar je definitieve keuze voor een gekleurde lamp te maken.