Badkamerlampen
Grijze industriële buitenlamp TH-2002
149,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Grijze industriele buitenlamp

Ingetogen en toch stoer. Robuuste eenvoud en tijdloos. Allemaal typeringen die op de buitenlamp in een wat kleiner formaat van toepassing zijn. Zoek je een stijlvol detail voor naast je voordeur of voor bij je stal of buitenhuis dat is dit je lamp. Deze grijze industriele buitenlamp is gemaakt van messing/aluminium en kan alle weersomstandigheden doorstaan (IP65).

Hoe groot is deze industriele buitenlamp?

De diameter is 14cm en de diepte is 7cm. Niet al te groot dus maar de ervaring van onze klanten is dat er iets bijzonder fraais tevoorschijn komt als de buitenlamp uit de verpakking komt. De lamp is uitgevoerd met een GX53 fitting (de lichtbron zelf max 6w wordt niet bijgeleverd maar is op veel plaasten goed verkrijgbaar) en het gewicht is 850 gram. De inbusschroeven zijn gemaakt van edelstaal en het inbussleuteltje wordt bijgeleverd. Zo kun je de lichtbron gemakkelijk plaatsen of vervangen.

Waar gebruik je ‘m?

Voor buiten bij je moderne huis of boerderij, maar kan ook prima in je badkamer of keuken. En natuurlijk als sfeermaker onder je veranda. Door het melkglas krijg je overigens een mooi diffuus licht. Geen doorsnee lamp maar wel één waar je jarenlang plezier van hebt.

In onze showroom bekijken? Klik hier voor openingstijden.

Specificaties

Diameter

14

Hoofdkleur

Grijs

Hoogte

7

Kleur

Donkergrijs

Ruimte

badkamer, Buiten, Buitenkeuken, Gang, Hal, Kantoor, Keuken, Restaurant, Showroom, Tuin, Veranda, Vide, Voordeur, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel