Badkamerlampen

Weg met die standaard plafonnière in de badkamer! Kies de stoerste badkamerverlichting op Stoerelampen.nl. Je vindt hier een kleine maar fijne collectie. Stevige plafondlampen en/of wandlampen in industriële stijl. Behoorlijk groot of juist wat kleiner. Gemaakt van metaal, eventueel gecombineerd met glas. Houd je van stoere eenvoud? Dan vind je de gaafste badkamerlampen in onze webshop.


Badkamerlampen – Industriële stoere stijl

Stoer. Authentiek. Puur. Dat zijn de industriële badkamerlampen in onze webshop. Het zijn geweldige blikvangers: aan het plafond, bij de badkuip en bij de wastafels. En ze zorgen niet alleen voor extra sfeer, maar ook voor prettig licht op een van de plekken in je huis waar je heerlijk kunt ontspannen. Je bestelt ze gemakkelijk op Stoerelampen.nl.

Bij het samenstellen van onze lampencollectie hebben we gemerkt dat er niet zo heel veel echt stoere badkamerlampen zijn. Veel badkamerlampen zijn te klassiek of gewoon saai. Gelukkig hebben we een aantal lampen voor de badkamer op de kop kunnen tikken met een lekker stoere uitstraling. Deze badkamerlampen vallen op door hun eenvoud en robuustheid. Juist dat maakt deze lampen zo bijzonder. Ze brengen rust en extra sfeer in een relaxruimte.

Onze stoere badkamerlampen zijn gemaakt van (geborsteld) metaal of een metaallegering, soms in combinatie met glas. Diverse badkamerlampen zijn spatwaterdicht, andere waterdicht (IP54). Basiskleuren van onze badkamerlampen zijn zwart, old iron grijs of antiekzilver. Tijdloze tinten die passen bij eigenlijk elk type badkamer. Of dat nu een stoer landelijke badkamer is, een moderne, een klassieke of een wellness badkamer.

Kijk bijvoorbeeld naar de stoere wandlamp annex plafondlamp, de DU-2004. Met een diameter van 35cm is deze lamp behoorlijk groot. De lamp, die lijkt op een patrijspoort, heeft een mooie industriële look, vooral door de kleuren antiekzwart of old iron grijs met een vleugje groen. Dat is pas stoere badkamerverlichting voor je plafond of aan de muur. Weer eens wat anders dan inbouwspotjes.

De badkamerlampen op Stoerelampen.nl zijn nieuwe armaturen. Dat betekent dat er alle soorten lichtbronnen in kunnen. Voor je badkamer geven wij de volgende suggesties: dimbare LED- of dimbare spaarverlichting. Deze moderne lichtbronnen staan garant voor vele, vele branduren. Je hoeft dat soort lichtbronnen niet snel te vervangen. Wel zo gemakkelijk.

Wat voor lamp in de badkamer?

Voor de badkamer gebruik je armaturen en lampen met een IP44, IP54 of IP65 normering. IP44 is spatwaterdicht en IP65 is volledig waterdicht. IP44 is voldoende voor in de badkamer maar direct boven een douche kun je beter IP65 gebruiken omdat de verlichting hier in direct contact kan komen met vocht.

Heb je een speciale lamp nodig voor de badkamer?

Elektriciteit en vocht gaan niet zo goed samen. Daarom moeten lampen voor in de badkamer spatwaterdicht zijn. Vanuit de Europese Unie zijn er aan badkamerlampen strenge veiligheidsregels gesteld en moet iedere badkamerlamp een zogenaamde IP-waarde hebben

Meer weten? Bel dan gerust onze klantenservice: +31 (0)492 775249.