Badkamerlampen
Muurlamp zwart BD-1020
149,- Levertijd: augustus

Muurlamp zwart

Klant reactie: “Bedankt voor jullie advies. Deze passen perfect in onze keuken”

Robuust, stoer en eenvoud. Eigenlijk schieten woorden tekort. Deze muurlamp schittert door zijn eenvoud. Je kunt ‘m buiten gebruiken  (IP54) maar binnenshuis komt ie ook prima tot zijn recht. Het antiek zwart geeft deze lamp zijn degelijke uitstraling.  Deze muurlamp zwart heeft een robuuste industriële kwaliteit voor onder je veranda, buitenkeuken of tegen de gevel van je huis of garage. Maar kan natuurlijk ook als wandlamp in je keuken. De buitenlamp heeft een normale (E27) fitting en is geschikt voor spaar of LED lichtbronnen. De diameter is 8cm en de hoogte is 28cm. Eventueel ook leverbaar in zilver en oud koper (brons) kleur.

Tip: Deze zwarte buitenlamp zien we ook nogal eens terug in de badkamer naast of boven de spiegel. Het is net wat stoerder en strakker. 

In onze showroom bekijken? Klik hier voor openingstijden.

Let op: Dit is een lamp van de Stoerelampen.nl Huisselectie

Stoerelampen.nl Huisselectie

Bij Stoerelampen.nl willen we dat je een lamp van uitmuntende kwaliteit krijgt. Zo’n lamp gaat voor langere tijd in je huis hangen, of onder je veranda. Hij moet dus niet snel gaan vervelen en steeds fijn licht geven. Daarom moet een lamp voor de huisselectie van Stoerelampen.nl aan veel criteria voldoen. Om te beginnen: wij kopen onze lampen alleen van gerenommeerde leveranciers. Wij selecteren daarbij op solide materialen, stevige constructies, mooie afwerking en bijzondere modellen. Alle lampen in onze webshop hebben dan ook een stoer karakter. En daar ben jij uiteindelijk naar op zoek!

Bijzonder is dat elk van de fabriekslampen een uniek nummer heeft. Aan de hand hiervan kunnen we precies zien wie de lamp in elkaar heeft gezet en heeft ingepakt. Mocht er nou toch wat zijn met zo’n lamp, dan kunnen we achterhalen wat er is gebeurd. Uiteraard krijg je altijd een nieuwe lamp, mits je correct met de lamp bent omgegaan.

Check hier alle kenmerken van onze Huisselectie

Specificaties

Diameter

8

Hoogte

28

Kleur

Antiek zwart

Ruimte

badkamer, Buiten, Buitenkeuken, Gang, Hal, Kantoor, Keuken, Showroom, Slaapkamer, Veranda, Voordeur, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel, Landelijk