Boerderij lampen
Grote zwarte schaarlamp VM-2001
525,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Grote zwarte schaarlamp

Een schitterende sfeermaker in je huis deze grote zwarte schaarlamp. Robuust vormgegeven schaarlamp in antiek zwart in een meer dan uitstekende kwaliteit. Het antiek zwart is mooi mat afgewerkt, met de hand. Waardoor de lamp de look krijgt waar je al zo lang naar op zoek was. Geschikt als leeslamp voor boven je bank, maar ook als aanlichting van de eettafel in het landelijke, stoere interieur. Hij kan dus als vervanging van je hanglamp(en) boven je tafel gebruikt worden. De lamp is uittrekbaar van 70 tot 160cm. De diameter van de kap is 21cm en de hoogte bij de wand is 64cm. Mooi in monumentale panden of boerderij, maar past ook prima in je net opgeleverde nieuwbouwhuis.

De sfeerfoto komt van Lilian uit Uden (net verbouwde woonboerderij)

Deze schaarlamp is  ook in het antiek zilver leverbaar.

Let op: Dit is een lamp van de Stoerelampen.nl Huisselectie

Stoerelampen.nl Huisselectie

Bij Stoerelampen.nl willen we dat je een lamp van uitmuntende kwaliteit krijgt. Zo’n lamp gaat voor langere tijd in je huis hangen, of onder je veranda. Hij moet dus niet snel gaan vervelen en steeds fijn licht geven. Daarom moet een lamp voor de huisselectie van Stoerelampen.nl aan veel criteria voldoen. Om te beginnen: wij kopen onze lampen alleen van gerenommeerde leveranciers. Wij selecteren daarbij op solide materialen, stevige constructies, mooie afwerking en bijzondere modellen. Alle lampen in onze webshop hebben dan ook een stoer karakter. En daar ben jij uiteindelijk naar op zoek!

Bijzonder is dat elk van de fabriekslampen een uniek nummer heeft. Aan de hand hiervan kunnen we precies zien wie de lamp in elkaar heeft gezet en heeft ingepakt. Mocht er nou toch wat zijn met zo’n lamp, dan kunnen we achterhalen wat er is gebeurd. Uiteraard krijg je altijd een nieuwe lamp, mits je correct met de lamp bent omgegaan.

Check hier alle kenmerken van onze Huisselectie

Specificaties

Diameter

21

Hoogte

64

Kleur

Antiek zwart

Ruimte

Kantoor, Keuken, Showroom, Vide, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel, Landelijk