Boerderij lampen
Zilveren Schaarlamp VM-2002
525,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Zilveren Schaarlamp

Zilveren Schaarlamp, een unieke sfeermaker in je huis. Deze fraai vormgegeven grote schaarlamp van antiek zilver is van een uitstekende industriële kwaliteit. Echt vakwerk. Het antiek zilver zal na verloop van tijd enigszins verkleuren, waardoor de lamp zijn vaak geliefde oude look krijgt. Maar af en toe een keer poetsen kan natuurlijk ook.

Geschikt als leeslamp voor boven je bank, maar ook als aanlichting van de eettafel in het landelijke, stoere interieur. De lamp is uittrekbaar van 70 tot 160cm. De diameter van de kap is 31cm en de hoogte bij de wand is 64cm. De lamp heeft een normale fitting (E27). Mooi in monumentale panden, maar past ook prima in je net opgeleverde nieuwbouwhuis.
Deze schaarlamp is thans ook in het antiek zwart leverbaar.

Let op: Dit is een lamp van de Stoerelampen.nl Huisselectie

Stoerelampen.nl Huisselectie

Bij Stoerelampen.nl willen we dat je een lamp van uitmuntende kwaliteit krijgt. Zo’n lamp gaat voor langere tijd in je huis hangen, of onder je veranda. Hij moet dus niet snel gaan vervelen en steeds fijn licht geven. Daarom moet een lamp voor de huisselectie van Stoerelampen.nl aan veel criteria voldoen. Om te beginnen: wij kopen onze lampen alleen van gerenommeerde leveranciers. Wij selecteren daarbij op solide materialen, stevige constructies, mooie afwerking en bijzondere modellen. Alle lampen in onze webshop hebben dan ook een stoer karakter. En daar ben jij uiteindelijk naar op zoek!

Bijzonder is dat elk van de fabriekslampen een uniek nummer heeft. Aan de hand hiervan kunnen we precies zien wie de lamp in elkaar heeft gezet en heeft ingepakt. Mocht er nou toch wat zijn met zo’n lamp, dan kunnen we achterhalen wat er is gebeurd. Uiteraard krijg je altijd een nieuwe lamp, mits je correct met de lamp bent omgegaan.

Check hier alle kenmerken van onze Huisselectie

Specificaties

Kleur

Zilver

Diameter

64

Hoogte

31

Stijl

Industrieel, Landelijk

Ruimte

Keuken, Woonkamer