Gang lampen
Landelijk hanglampje HD-1001
139,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Landelijk hanglampje

Sierlijk, tijdloos en een tikje stoer. Dat is het landelijk hanglampje met een stevig keramisch crèmekleurig kapje (glasachtig porselein). De lamp heeft een strakke vorm. De bovenkant is gemaakt van een antiekzilverkleurige metaallegering. Dat maakt ‘m net even anders dan anders. Doordat de kap extra stevig (lees geen dun glas) is uitgevoerd zorgt dat voor een zacht warm licht. Heel sfeervol.

Hoe groot is het landelijk hanglampje?

De diameter van de kap van dit sfeerlampje is 30cm. De totale hoogte is 12cm .Hierdoor is de lamp bij uitstek geschikt voor ruimtes met een vrij laag plafond. Denk aan monumentale panden als een boerderij of dijkhuisje. De lamp heeft verder een zwart katoenen snoer en een bijpassend plafondkapje. De fitting is E27 en geschikt voor LED verlichting.

Waar hang je dit hanglampje?

Het landelijk hanglampje doet het goed boven je bar of aanrecht. Maar ook boven je tafel, bijvoorbeeld drie op een rij. Helemaal prachtig in de buurt van donker geschilderde muur of een muur met vintageachtig behang als achtergrond.

Trouwens in een donker hoekje, boven een salontafel of kastje, komt-ie ook prima tot zijn recht. Of bijvoorbeeld als sfeerlampje in de hal of slaapkamer. En het maakt niet uit welke woonstijl je hebt, dit hanglampje zorgt overal voor een gezellige uitstraling.

Een idee is om er een grote globe LED lamp in te draaien. Dan veranderd zo’n lampje plots van landelijk naar uitermate trendy. Probeer het maar.

Specificaties

Diameter

30

Hoogte

12

Kleur

Creme / wit

Ruimte

Bar, Gang, Hal, Kantoor, Keuken, Restaurant, Showroom, Slaapkamer, Vide, Winkel, Woonkamer

Stijl

Landelijk