Boerderij lampen
Nostalgische landelijke hanglamp LD-1001
299,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Nostalgische landelijke hanglamp

Tja soms kom je ze tegen. Je weet niet waarom iets je aantrekt. We gaan het ook niet proberen uit te leggen. Mischien dat je ook zo’n gevoel hebt. Het is een nostalgische landelijke hanglamp met een warme uitstraling. Dat laatste komt met name door de afwerking in donker koper. De kwaliteit is overigens subliem. De lamp is verder helemaal af inclusief een glasplaat voor een mooi sfeerlicht.

De diameter is 30cm en de hoogte is ook 30cm. Niet heel groot dus dus maar door de details lijkt ie groter. De kleur is heel neutraal waardoor de lamp goed te kombineren is met de landelijke stijl maar als je een klassieke touch aan je moderne interieur wilt geven kan dat met deze nostalgische lamp natuurlijk ook.

Waar staat deze lamp nou mooi. Hang er 2 boven je blanke houten tafel. Helemaal perfect. Heb je een tafel van steigerhout, ook goed. Door de glasplaat is de nostalgische landelijke hanglamp ook prima in de keuken te gebruiken. Eén ding is zeker het blijft een genot om naar te kijken, ook overdag.

De lamp heeft een normale fitting (E27) en is geschikt voor (dimbare) LED lichtbronnen

Hou je van landelijk en nostalgisch bekijk dan ook eens deze lamp.

Specificaties

Diameter

30

Hoofdkleur

Koper

Hoogte

30

Kleur

donker messing

Ruimte

Gang, Hal, Kantoor, Keuken, Restaurant, Showroom, Tuin, Veranda, Vide, Winkel, Woonkamer

Stijl

Klassiek, Landelijk