Boerderij lampen
Wandlamp koper NO-2008
95,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Wandlamp koper

Flexibel te gebruiken wandlamp en spot in koper (messing). Voor tegen de muur of aan het plafond. Als je op zoek bent naar landelijk en toch stoer. Deze industriële lamp is draai- en kantelbaar. Het koper geeft deze lamp een warme uitstraling wat precies de finale touch aan je interieur geeft. De diameter is 13cm, de hoogte 15 cm en de diepte 12cm. Het achterplaatje heeft een diameter van 9cm. De plafondlamp heeft een kleine fitting (E14) en is geschikt voor LED lichtbronnen. Deze degelijke wandlamp koper is breed inzetbaar. In de (woon)keuken aan de wand, in je hal of slaapkamer aan het plafond. Maar in je restaurant komt deze koperen wandlamp ook helemaal tot zijn recht. Ook leverbaar in zwart en zilver.
Wil je liever een maatje groter kies dan voor de koperen wandlamp middelgroot.

Let op: De wandlamp NO-2008 is een lamp van de Stoerelampen.nl Huisselectie

Stoerelampen.nl Huisselectie

Bij Stoerelampen.nl willen we dat je een lamp van uitmuntende kwaliteit krijgt. Zo’n lamp gaat voor langere tijd in je huis hangen, of onder je veranda. Hij moet dus niet snel gaan vervelen en steeds fijn licht geven. Daarom moet een lamp voor de huisselectie van Stoerelampen.nl aan veel criteria voldoen. Om te beginnen: wij kopen onze lampen alleen van gerenommeerde leveranciers. Wij selecteren daarbij op solide materialen, stevige constructies, mooie afwerking en bijzondere modellen. Alle lampen in onze webshop hebben dan ook een stoer karakter. En daar ben jij uiteindelijk naar op zoek!

Bijzonder is dat elk van de fabriekslampen een uniek nummer heeft. Aan de hand hiervan kunnen we precies zien wie de lamp in elkaar heeft gezet en heeft ingepakt. Mocht er nou toch wat zijn met zo’n lamp, dan kunnen we achterhalen wat er is gebeurd. Uiteraard krijg je altijd een nieuwe lamp, mits je correct met de lamp bent omgegaan.

Check hier alle kenmerken van onze Huisselectie

Specificaties

Diameter

13

Hoofdkleur

Koper

Hoogte

12

Kleur

Messing

Ruimte

Bar, Gang, Hal, Kantoor, Keuken, Restaurant, Showroom, Slaapkamer, Vide, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel, Landelijk