Industriele buitenlampen
Zilveren bodemlamp TD-1001
199,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

ZILVEREN BODEMLAMP

Kijk, da’s nog eens een andere buitenlamp: de zilveren bodemlamp annex tuinspot (IP54). Voor de liefhebbers van landelijk maar een tikje stoer. Je prikt ‘m gewoon in de grond in je tuin. Het snoer is aan te sluiten op je de aangelegde buitenverlichting in je tuin. Wil je dat, haal dan de stekker eraf en gebruik alleen het snoer. Of, anders in de buurt van een buitenstopcontact, bijvoorbeeld bij je woning, binnenplaats, veranda, overkapping of buitenkeuken. Je hebt in dit geval natuurlijk wel de stekker van het snoer nodig.

Wat is het voor tuinlamp?

De zilveren bodemlamp is gemaakt van een sterke metaallegering en echt tot in de puntjes uitgewerkt. Je ziet dat aan de fijne groeven van de spot. Je krijgt hierdoor een heel subtiel streeppatroon. Verder is er nog de licht geribbelde rand aan de onderkant. Het geeft deze tuinlamp een vintage uitstraling die je doet denken aan klassieke auto’s, oftewel oldtimers. Dat is ook precies de bedoeling van de fabrikant. Degelijke kwaliteit en dan toch een uitstraling die doet denken aan vroegere tijden. Op deze manier krijg je een lamp met een heel eigen uitstraling.

De spot van deze zilveren bodemlamp heeft een diameter van 9,5cm. De totale lengte komt uit op 39 cm, samen met de pin. Deze pin doet denken aan een tentharing. Verder heeft deze buitenlamp een GU10 fitting. Draai zo’n GU10 lichtbron erin en je zult zien dat deze er niet uitsteekt, maar keurig in de spot is verzonken. Je kunt de lamp naar boven of naar beneden kantelen. Dankzij de speciale pin aan de onderkant steek je hem makkelijk in de grond. De lamp heeft een hoge kwaliteit stekkersnoer H05 (neopreen)* dat geschikt is voor buiten. Het omhulsel van het snoer is neopreen. Materiaal dat ook voor duikerspakken wordt gebruikt. Het is dus mogelijk om de stekker eraf te halen en het snoer aan te sluiten op de aangelegde tuinverlichting.

De zilveren bodemlamp is een goede keuze als je echt andere tuinverlichting wilt bij je woning of op je dakterras. Deze tuinlamp heeft gewoon een gaaf design dat niet snel gaat vervelen. Daarom past de sfeerlamp in allerlei verschillende tuinen, aan de rand van een grasveld of border.

Overigens, deze tuinlamp is er ook in mat zwart. Hij heeft dan nog meer een industriële uitstraling.

*De letter H betekent dat dit snoer is geharmoniseerd. Ook voldoet het aan de Europese regelgeving. Het getal 05 staat voor de maximale spanning van het snoer, tot een vermogen van 450V. Het materiaal neopreen is geschikt voor buitengebruik.

 

 

Specificaties

Diameter

9,5

Hoofdkleur

Zilver

Hoogte

39

Ruimte

Buiten, Buitenkeuken, Tuin, Veranda

Stijl

Industrieel, Landelijk