Industriele buitenlampen

Kijk, hier kies je uit een kleine maar uitgekiende collectie stoere buitenlampen! Een lekker stevige buitenlamp (IP54) voor bij je voordeur, aan je schuur, in je buitenkeuken of als markering van je oprit. Speciaal voor jou heeft Stoerelampen.nl de stoerste uitgezocht. Nog een hele klus, maar we zijn erin geslaagd! Wil je graag een pure landelijke stijl of industriële? Je vindt de gaafste buitenlamp in onze webshop.


Buitenlampen - Landelijk en industrieel

De buitenlampen van Stoerelampen.nl zijn allemaal stoer. Prachtige blikvangers in landelijke of industriële stijl voor rondom je huis. Bovendien geven ze niet alleen sfeervol licht, maar ook goed licht. En dat is wel zo veilig!

Wil je een stoere stallamp of een grote wandlamp in nautische stijl voor het echte zomergevoel? Of misschien een tijdloze stallamp in donker messing voor je veranda in Amerikaanse stijl? Of… een stevige schuurlamp? Hoe dan ook, onze stoere buitenlampen zijn geïnspireerd op oude fabriekslampen, mijnlampen en scheepslampen uit voorgaande eeuwen. Je stapt echt terug in de tijd!

Bij het samenstellen van onze collectie hebben we gemerkt dat er niet zo heel veel echt stoere buitenlampen zijn. Veel buitenlampen vind je waarschijnlijk te klassiek, te modern of gewoon saai. Gelukkig hebben we een aantal buitenlampen gevonden met een authentieke, robuuste uitstraling. Schitterende lampen voor bevestiging aan de buitenmuur, bijvoorbeeld naast de voordeur, een deeldeur van de stal of aan een tuinhuisje. Je creëert er sfeer mee. Dag en nacht! De stoere buitenlampen vallen op door hun eenvoud en robuustheid. Juist dat maakt deze lampen zo bijzonder. Waar ze ook hangen, ze brengen rust en extra sfeer.

Onze stoere buitenlampen zijn vaak gemaakt van metaal of een metaallegering in combinatie met sterk glas. Basiskleuren zijn zwart, old iron grijs, antiek zilver, koperkleur of donkerbruin. Eigenlijk tijdloze tinten die passen bij elk type huis: nieuwbouw of monumentaal, statig pand of knus huisje.

De buitenlampen op Stoerelampen.nl zijn nieuwe armaturen. Dat betekent dat er alle soorten lichtbronnen in kunnen. Wij stellen voor LED- of spaarverlichting. Deze moderne verlichting staat garant voor vele, vele branduren. Wel zo gemakkelijk als je een lichtbron niet zo snel hoeft te vervangen.

Sommige wandlampen voor buiten zijn ook geschikt als stoere plafondlamp voor buiten of binnen. De diameter is lekker groot, maar liefst 35cm. Mooi in je gang of hal. Of als stoere verlichting voor onder je veranda.

Favoriete buitenlampen

Stoerelampen.nl heeft een aantal favoriete buitenlampen. Graag brengen wij die even onder je aandacht. Kijk bijvoorbeeld naar de stoere schuurlamp, BD-1002. Industriële kwaliteit en uitgevoerd in antiek zilver. Mooi voor in je buitenkeuken, prachtig en praktisch bij je oprit. Je kunt deze buitenlamp, die doet denken aan een scheepslamp uit vroegere tijden, ook krijgen in oud koper, bronskleurig. In deze kleur oogt de lamp meer klassiek.

En wat te denken van de stoere wandlamp annex plafondlamp, DU-2004? Met een diameter van 35cm aardig groot. Mooie industriële look, vooral door de kleur old iron grijs met een vleugje groen. Dat is pas stoere verlichting onder je veranda of in je buitenkeuken. Ook mooi voor binnen, bijvoorbeeld in je gang als plafonnière of aan de wand van je woonkeuken. Dat is weer eens wat anders dan inbouwspotjes.

Ook mooi: de BD-1001. Stoere muurlamp die door een speciale bewerking een oude look heeft gekregen. Deze buitenlamp is verkrijgbaar in de kleuren oud ijzer met een vleugje groen, antiek zilver en bronskleurig. In de laatste twee kleuren oogt de muurlamp klassieker.

Meer weten of advies? Bel dan gerust onze klantenservice: +31 (0)492 775249.