Badkamerlampen
Zwarte plafondlamp DU-2008
249,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Zwarte plafondlamp

Klant reactie: “Zo’n grote plafondlamp wilde ik toch wel graag eerst in het echt zien. We zijn vanuit Haarlem komen rijden. Maar het is gewoon een fantastische lamp.” 

Wat een stoere zwarte plafondlamp. En wat een formaat, zeg dat wel. Een plafonnière met een diameter van maar liefst 35cm. Als je ‘m zo ziet doet ie ook denken aan een scheepslamp. Vanzelfsprekend in dit lekker grote formaat ook te gebruiken als wandlamp. Deze plafondlamp annex wandlamp is uitgevoerd in antiek zwart. Heel ingetogen en bijzonder stijlvol. In deze plafonnière zit een normale (E27) fitting met geribbeld glas en gaat prima met spaar- en LED verlichting. Ook te gebruiken als buitenlamp en niet te vergeten als badkamerlamp. (IP54) . Fraai voor in je woonkamer van je jaren-dertig-woning of aan de wand in je stoere woonkeuken van je boerderij. Natuurlijk ook als sfeerverlichting onder je veranda. Let op: deze plafondlamp annex wandlamp wordt in beperkte oplage gemaakt, dus je kiest iets unieks! 

Tip: Sommige klanten gebruiken deze lamp als grote wandlamp in hun woonkeuken. Boven de eettafel hangen ze dan een grote zwarte industriële of landelijke lamp. Bijvoorbeeld: de DU-1003. Dat zorgt voor een lekker stoere sfeer! 

Deze lamp in onze showroom bekijken?

Let op: Dit is een lamp van de Stoerelampen.nl Huisselectie

Stoerelampen.nl Huisselectie

Bij Stoerelampen.nl willen we dat je een lamp van uitmuntende kwaliteit krijgt. Zo’n lamp gaat voor langere tijd in je huis hangen, of onder je veranda. Hij moet dus niet snel gaan vervelen en steeds fijn licht geven. Daarom moet een lamp voor de huisselectie van Stoerelampen.nl aan veel criteria voldoen. Om te beginnen: wij kopen onze lampen alleen van gerenommeerde leveranciers. Wij selecteren daarbij op solide materialen, stevige constructies, mooie afwerking en bijzondere modellen. Alle lampen in onze webshop hebben dan ook een stoer karakter. En daar ben jij uiteindelijk naar op zoek!

Bijzonder is dat elk van de fabriekslampen een uniek nummer heeft. Aan de hand hiervan kunnen we precies zien wie de lamp in elkaar heeft gezet en heeft ingepakt. Mocht er nou toch wat zijn met zo’n lamp, dan kunnen we achterhalen wat er is gebeurd. Uiteraard krijg je altijd een nieuwe lamp, mits je correct met de lamp bent omgegaan.

Check hier alle kenmerken van onze Huisselectie

Specificaties

Diameter

35

Hoofdkleur

Zwart

Kleur

Zwart

Merk

Andere merken

Ruimte

badkamer, Buiten, Gang, Hal, Kantoor, Keuken, Showroom, Slaapkamer, Veranda, Vide, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel, Landelijk