Industriele buitenlampen
Zwarte veranda hanglamp TD-1002
189,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Zwarte veranda hanglamp

Een hanglamp geschikt voor buitengebruik. Die kom je niet zo vaak tegen. Nou we hebben er 1 gevonden. Deze zwarte veranda hanglamp (IP54) heeft een industriele uitstraling en tegelijkertijd ook iets landelijks of beter nog een onmiskenbare retro look. Het is gewoon een echte sfeerlamp waar je mischien al een tijd naar op zoek bent. Feitelijk is de lamp van messing waardoor roesten niet mogelijk is. De verandalamp is mat afgewerkt in antiek zwart.

Waar hang deze verandalamp?

Hang er 2 boven je grote tafel onder je veranda en je bent verzekerd van een gezellig avondje tafelen met deze zwarte buitenlamp. Zeker als je er dimbare lichtbronnen in doet. De lamp is overigens prima geschikt voor LED lichtbronnen. De zwarte veranda hanglamp heeft een snoer met ketting en een bijpassend plafondkapje zodat je ‘m gemakkelijk kan ophangen. Allemaal buitenproof.

Hoe groot is ie?

De buiten hanglamp heeft een normale fitting (E27). De hoogte is 32cm en het kapje heeft een diameter van 21cm. De doorsnee van het heldere glas is 10cm. Dat laatste leent zicht goed om er een lichtbron in te doen waar je de gloeidraden van ziet. Zo heb je nog meer reden om lange avonden onder je veranda door te brengen. Geniet ervan.

Specificaties

Diameter

21

Hoofdkleur

Zwart

Hoogte

32

Kleur

Antiek zwart

Ruimte

Buiten, Buitenkeuken, Hal, Kantoor, Keuken, Restaurant, Showroom, Tuin, Veranda

Stijl

Industrieel, Landelijk