Boerderij lampen
Grote zwarte wandlamp met glas WD-2002
257,50 Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Grote zwarte wandlamp met glas

Als je eens een andere wandlamp wilt, kies dan voor de grote zwarte wandlamp met glas. Stijlvol en toch stoer. Check het strakke model, de diepzwarte kleur, de warme koperkleur aan de binnenkant én het uitstekend afgewerkte wandplaatje. Bekijk ook de glasplaat die deze wandlamp gedeeltelijk afschermt. Deze is van melkglas, dus licht doorzichtig. Het licht is hierdoor niet zo fel voor je ogen. En je ziet nog het ‘hart’ van de lamp: goudgeel messing. De lamp heeft ook een klein randje van messing aan het uiteinde van de kap. Verder heeft hij een kogelscharnier. Je kunt hem zo gemakkelijk van links naar rechts en naar boven of naar beneden kantelen. Je kunt ‘m zelfs recht omhoog vast zetten.

Wat zijn precies de kenmerken van de grote zwarte wandlamp met glas?

De diepte van deze lamp meet 40cm. De diameter van de kap is 26cm. Lekker groot dus. Hij zal ongetwijfeld opvallen in een woonruimte. Er is een wandplaatje van aanzienlijk formaat om de lamp rechtstreeks op de muur te monteren. Je draait in de grote zwarte wandlamp met glas gewoon een ledlamp (fitting E27) met bijvoorbeeld een warmwitte uitstraling. 

Waar plaats je deze wandlamp het beste?

In feite is de grote zwarte wandlamp met glas gewoon een grote spot. Hij doet het goed in de woonkamer, maar ook in de hal, overloop, keuken of slaapkamer. Daarnaast heeft de lamp een tijdloze en industriële uitstraling. Hij past dan ook prima bij allerlei woonstijlen zoals puur landelijk, modern, mix & match of klassiek. Dit komt met name door de kleur zwart en het strakke design. De koperkleur aan de binnenkant van de lamp geeft, als hij aan is, een warme gloed; geelgoudachtig. Heb je veel grijs- en wittinten in je interieur, gecombineerd met hout en zwarte kleuraccenten, dan is dit zeker jouw lamp.

Hoe kun je nog meer nog stoere lampen kiezen?

Overigens, kun je deze robuuste wandlamp ook bestellen in de kleuren antiekzilver en geel koper/messing. Deze laatste kleur zorgt voor een meer klassieke lamp die verrassend goed tot zijn recht komt als de achterliggende muur een donkere kleur heeft, zoals donkergroen of antraciet. 

Tip: de grote zwarte wandlamp met glas is prima te combineren met een aantal van onze industriële/landelijke hanglampen, bijvoorbeeld de NO-1001 en de VM-1003. Stuk voor stuk hanglampen die lekker stoer staan in ieder interieur. Want de lampen zijn robuust, prachtig van vorm en hebben een stoere, ongepolijste afwerking.

Specificaties

Diameter

26

Hoofdkleur

Zwart

Ruimte

Hal, Kantoor, Keuken, Restaurant, Showroom, Slaapkamer, Vide, Winkel, Woonkamer

Stijl

Landelijk