Gang lampen
Industriële plafondlamp DU-2018
117,50 Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Industriële plafondlamp

Let op! Nieuw bij Stoerelampen.nl is de industriële plafondlamp in zwart. Als je al tijden internet afstruint op zoek naar een stoere plafondlamp, dan kun je nu stoppen. Hier heb je een stoere plafondlamp. Kijk maar eens naar het robuuste design, het stevige metaal, de grote bouten en diepe matzwart. Speels is dat je de lamp in de armatuur kunt kantelen. De industriële plafondlamp heeft een handzaam formaat. De diameter is 14cm en de hoogte 4cm. Niet te groot, maar zeker niet te klein. De lamp heeft een GU10 led-lampje nodig. Zoals je ziet op de foto ligt zo’n GU10 lampje perfect verzonken in de armatuur.

De industriële plafondlamp staat geweldig in je keuken, zeker als deze woonruimte een stoer landelijk of industrieel design heeft. Voor het aanlichten van je kookeiland bijvoorbeeld. Weg daar met die saaie standaard inbouwspotjes. Verder staat deze stoere plafondlamp geweldig in de hal, gang of slaapkamer. Ook leverbaar in antiekzilver finish en geelkoper (messing). De lamp blijft in die kleurstellingen een stoere uitstraling hebben. De geelkoper variant past mooi bij een klassiek landelijke stijl. Als de industriële plafond messing aan is, dan geeft dat een zachte warme gloed. De zilverkleurige industriële plafondlamp is heel mooi bij een woonstijl met grijstinten en veel hout. Het glanzende armatuur springt eruit en zorgt zo voor een opvallend element.

Voor de montage is een uitsparing in het plafond noodzakelijk. Er is een inbouwinstructie beschikbaar mocht je die nodig hebben.

Specificaties

Diameter

19

Hoofdkleur

Zwart

Hoogte

5

Kleur

Antiek zwart

Ruimte

Bar, Gang, Hal, Kantoor, Keuken, Restaurant, Showroom, Slaapkamer, Vide, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel