Badkamerlampen
Outdoor wandlamp BD-2005
117,50 Levertijd: augustus

Outdoor wandlamp

Al tijden struin je internet af op zoek naar stoere spotjes voor je veranda. Stop er maar mee. Hier is jouw favoriete outdoor wandlamp zwart (IP54)! Uitgevoerd in een stevige metaallegering. Het stoere wandlampje annex plafondlampje heeft een handzaam formaat. Ook is het gemakkelijk verstelbaar om het licht schuin naar beneden of recht naar beneden te laten schijnen. De diameter van deze spot is 7cm en de diepte 26cm. Het wandlampje heeft een GU10 fitting. Je gebruikt dus een GU10 led-lampje. Zoals je ziet op de detailfoto ligt zo’n lampje perfect verzonken in de armatuur.

Trouwens, dit buitenwandlampje industriële stijl staat ook geweldig in je badkamer. Weg daar met die saaie standaard wandlampen, plafondlampen of inbouwspotjes. De outdoor wandlamp zwart zorgt voor een stoer element. Buiten en binnen. Verder staat dit stoere spotje geweldig in je keuken, vooral als deze een stoer landelijke of industrieel design heeft. Mooi bijvoorbeeld als plafondlampje boven een kookeiland of spoeleiland of in een rijtje aan de muur bij het aanrecht. Eventueel ook leverbaar in antiekzilver en koper finish (zie de foto’s).
Thans ook verkrijgbaar in IP65 variant met kogelscharnier.

Let op: Dit is een lamp van de Stoerelampen.nl Huisselectie

Stoerelampen.nl Huisselectie

Bij Stoerelampen.nl willen we dat je een lamp van uitmuntende kwaliteit krijgt. Zo’n lamp gaat voor langere tijd in je huis hangen, of onder je veranda. Hij moet dus niet snel gaan vervelen en steeds fijn licht geven. Daarom moet een lamp voor de huisselectie van Stoerelampen.nl aan veel criteria voldoen. Om te beginnen: wij kopen onze lampen alleen van gerenommeerde leveranciers. Wij selecteren daarbij op solide materialen, stevige constructies, mooie afwerking en bijzondere modellen. Alle lampen in onze webshop hebben dan ook een stoer karakter. En daar ben jij uiteindelijk naar op zoek!

Bijzonder is dat elk van de fabriekslampen een uniek nummer heeft. Aan de hand hiervan kunnen we precies zien wie de lamp in elkaar heeft gezet en heeft ingepakt. Mocht er nou toch wat zijn met zo’n lamp, dan kunnen we achterhalen wat er is gebeurd. Uiteraard krijg je altijd een nieuwe lamp, mits je correct met de lamp bent omgegaan.

Check hier alle kenmerken van onze Huisselectie

Specificaties

Diameter

7

Hoogte

12,5

Kleur

Antiek zwart

Ruimte

badkamer, Buiten, Buitenkeuken, Gang, Hal, Kantoor, Keuken, Showroom, Slaapkamer, Veranda, Vide, Winkel, Woonkamer, Restaurant, Voordeur

Stijl

Industrieel, Landelijk