Badkamerlampen
Zilveren buitenspot BD-2020
119,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Zilveren buitenspot

De industriële zilveren buitenspot (IP 65) is een plaatje. Uitermate robuust afgewerkt en stoer om te zien. De stoerheid zit ‘m in de strakke ronde vorm, het strakke antiek zilver en de stevige metaallegering. Het antiek zilver zal na verloop van tijd aan de lucht gaan verkleuren. Dat geeft ‘m een vaak geliefde oude look. Maar een keer poetsen kan natuurlijk ook. Deze kleine maar robuuste wandlamp heeft een verzonken glasplaatje en je draait er een GU10 lampje in. De zilveren buitenspot komt goed tot z’n recht aan je buitenmuur boven een naambord of reclamebord. Ook mooi: als plafondspotje voor je veranda of voor de badkamer. Verder staat dit buitenspotje prachtig in de buitenkeuken, of dat nu aan de muur of aan het plafond is, en aan de buitenmuur van je schuur of garage. Want deze buitenwandlamp kan in weer en wind hangen. De IP-waarde is immers IP65.

De diepte van deze buitenspot is 14cm en het bevestigingsplaatje voor de wand heeft een diameter van 9cm . Verder heeft het spotje met helder glazen afsluiting een diameter van 6cm. Een gu10 lampje ligt er helemaal in verzonken. In het midden van het uitstekende gedeelte van de spot bevindt zich een kogelscharnier. Hierdoor is de zilveren buitenspot draaibaar. Zo kun je heel gericht aanlichten. Naar boven, naar onder of naar de zijkant.

Groot pluspunt is dat deze buitenwandlamp een tijdloze uitstraling heeft. Hij past dus eigenlijk bij elke woonstijl en elk type huis. Een moderne inrichting in een monumentaal pand? De zilveren buitenspot staat top! Een klassieke woonstijl in een spiksplinternieuw appartement? Ook dan staat de zilveren buitenspot prachtig. Je kunt ‘m ook in de uitvoering antraciet (met een vleugje bruin) en antiek zwart bestellen. Ook in die uitvoering hebben ze een geweldige industriële uitstraling. Trouwens, de industriële zilveren buitenspot is geweldig te combineren met de dubbele buitenspot uitvoering.

Specificaties

Diameter

6

Kleur

antiek zilver

Ruimte

badkamer, Buiten, Buitenkeuken, Gang, Hal, Kantoor, Keuken, Showroom, Slaapkamer, Veranda, Vide, Winkel, Woonkamer, Restaurant, Voordeur

Stijl

Industrieel, Landelijk