Badkamerlampen
Aluminium schuurlamp TH-2003
97,50 Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Aluminium schuurlamp

Kijk toch gevonden wat je zocht. Een stoere aluminium schuurlamp voor buiten (IP54). De lamp doet inderdaad denken aan de oude schuurlampen van weleer. Vaak waren ze van plastic. Deze schuurlamp heeft een robuuste industriële kwaliteit en is uitgevoerd in ruw aluminium. Dat geeft ‘m nou net de no nonsense uitstraling die past bij de looks van je huis of kantoor.

Waar kun je de aluminmium schuurlamp gebruiken?

Als je zoekt naar een stoere herkenbare buitenlamp bijvoorbeeld voor onder je veranda of in je buitenkeuken dan kun je niet om deze industriële buitenlamp heen. Gebruik deze ook gerust als badkamerlamp en natuurlijk ook als garagelamp. En… in de keuken komen we ‘m ook steeds vaker tegen. Het kan allemaal. Suggestie om deze als verlichting van de oprijlaan te gebruiken. Kan natuurlijk ook.

De specificaties

De lamp heeft een normale (E27) fitting en is geschikt voor (dimbare) LED lichtbronnen. De lengte is 20cm, de breedte 11cm en de hoogte is 12cm. Standaard wordt een klein inbussleutelltje meegeleverd zodat je gemakkelijk de schroefjes kunt uitdraaien. De lichtbron plaatsen of vervangen is dan een piece of cake. Ook al heb je 2 linkerhanden.

Kijk ook eens naar deze schuurlamp in antiek zilver