Bronzen lampen

Let op! Hier vind je stoere lampen die van brons zijn of die bronzen onderdelen hebben. Speciaal voor jou geselecteerd door Stoerelampen.nl. Wil je gezelligheid, een stukje nostalgie en die prachtige sfeer van je landelijke huis benadrukken? Kies dan voor bronzen lampen en wandlampen in landelijke stijl. Denk bijvoorbeeld aan bronzen hanglampen in je keuken en stallampen met brons aan je gevel. Je bestelt deze tijdloze verlichting eenvoudig in onze webshop.


Stoere bronzen lampen online kopen

Heb je een huis met een landelijk interieur of een tijdloze inrichting, dan zorg je voor extra sfeer met bronzen lampen in stoere stijl. Deze landelijke lampen kunnen geheel van brons zijn of ze hebben een bovenstuk en plafondkapje van brons. De lampenkap is dan gemaakt van glas of een metaallegering.

De modellen van bronzen lampen doen vaak denken aan de lampen die werden gebruikt aan het begin van de 20e eeuw. Kijk maar naar de hanglamp, AV-1001, in clochevorm of de gebogen arm van een stallamp, onze BK-2001. Hoe dan ook, een stoere lamp van brons of met bronzen onderdelen staat prachtig ’s avond én overdag. Hij gaat niet snel vervelen!

Welke lampen van brons heb je nodig? Ben je op zoek naar twee gezellige hanglampen voor je woonkeuken? Denk dan eens aan grote lampen in warm bordeauxrood met bronzen bovenstuk. Of wat dacht je van een stoere wandlamp van donker brons met glas aan je gevel? Of een stallamp met bronzen en koperen elementen bij de deur van je schuur? Bij Stoerelampen.nl kies je uit een kleine maar fijne collectie van bronzen kwaliteitslampen.

In onze webshop hebben we een paar hanglampen die helemaal een bronzen afwerking hebben. Het model van die lampen is klassiek. Maar de afwerking is stoer, omdat deze met de hand is aangebracht. Er is dus geen egale machineafwerking. Hierdoor krijgt elke lamp diepte en een warme, zachte gloed. Prachtige hanglampen voor een huis dat landelijk is ingericht.

Onze hanglampen met bronzen bovenstuk en plafondkap hebben meestal een kap die is gemaakt van een metaallegering. Je kunt de kap dan in de kleur van jouw keuze laten spuiten, bijvoorbeeld lichtgrijs of roomwit. Kleuren die onze klanten kiezen. Eén lamp, de AV-1010, heeft een glazen kap. Het bovenstuk en het plafondkapje zijn dan van metaal met een bronzen afwerking.

Je vindt in onze webshop ook buitenlampen in boerderijstijl voor aan de gevel. Sierlijke stallampen in koper en brons die een gebogen arm hebben. Om je monumentale pand nog meer uitstraling te geven.

De bronzen lampen in onze webshop zijn vaak geïnspireerd op lampen uit lang vervlogen tijden. Goed om te weten is dat deze armaturen modern zijn. Alle soorten lichtbronnen zijn dus geschikt. Kies bijvoorbeeld een dimbare led lamp of een dimbare spaarlamp. Zo maak je van een bronzen lamp meteen een sfeerlamp.

Meer informatie? Bel dan even naar de klantenservice van Stoerelampen.nl: +31 (0)492 775249.