Grijze lampen

Kiezen uit stoere lampen in grijs
Je denkt erover om je interieur te verrijken met een grijze lamp. Nou, Stoerelampen.nl heeft alvast de mooiste grijze lampen voor je gevonden. Zo wordt je keuze een stukje makkelijker. Denk je over een lichtgrijze fabriekslamp of liever een landelijke hanglamp in zink? In elk geval wordt het een stoere lamp! Al onze grijze lampen hebben namelijk één ding met elkaar gemeen: ze zijn stoer.


Grijze lampen in verschillende uitvoeringen

Je vindt bij Stoerelampen grijze lampen in industriële en landelijke stijl. De grootste keuze hebben we in hanglampen en fabriekslampen. Deze lampen zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals in matgrijs, glanzend grijs, betonlook of zink. Behoorlijk veel grijze lampen zijn groot. Een enkele is zelf supergroot door de diameter van maar liefst 74cm. Verder vind je in onze collectie twee grijze vloerlampen, beide van Scandinavisch design. De ene is lichtgrijs en heeft een moderne belijning, de andere is antracietgrijs - bijna zwart - met een retro uitstraling.

Grijze lampen zie je vaak in een industrieel, modern interieur met veel wit en naturel hout, maar ze misstaan ook zeker niet in landelijke of klassieke interieurs, waar hout en grijstinten zijn toegepast.

Kies je lichtgrijs, zink of donkergrijs?

De kleur grijs staat wat ons betreft voor stijlvol, ingetogen en puur. In onze collectie vind je lampen in uiteenlopende grijstinten. Neem bijvoorbeeld onze lichtgrijze hanglampen, zij dragen bij aan een zomerse sfeer in een interieur met veel witgeschilderd hout. Antracietgrijs is een krachtige kleur voor grote hanglampen, prachtig in strakke landelijke keukens. Onze zinken hanglampen zijn puur en landelijk en brengen gezelligheid in nostalgische keukens.

Bijzonder zijn ook de fabriekslampen van het Nederlandse merk HK Living in grijze zandkleur. Heel populair in onze collectie. We hebben twee opvallende modellen in drie formaten. Kies je voor het grootste formaat, dan ga je ook écht voor XL hanglampen. Perfect voor wie durft en de ruimte heeft.

Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice van Stoerelampen.nl: +31 (0)492 775249. Of breng een bezoekje aan onze showroom te Best. Je bent van harte welkom om daar je definitieve keuze voor een grijze lamp te maken.