Verandalampen

Heb je een veranda, dan bof je! Van voorjaar tot najaar lekker beschut buiten zitten, zelfs tot laat in de avond. Goede en sfeervolle verlichting draagt bij aan extra comfort onder je veranda. Stoerelampen.nl biedt de stoerste verandaverlichting. Houd je van een pure landelijke stijl, mix & match of industrieel? Je vindt de mooiste verandalampen * in onze webshop.


Ontdek stoere verandalampen

De verandalampen van Stoerelampen.nl zijn allemaal stoer. Bovendien geven ze niet alleen sfeervol, maar ook goed licht onder je veranda. Wel zo prettig als je uitgebreid aan het tafelen bent of lekker weggedoken in een plaid urenlang zit te lezen.

Onze verandalampen hebben een authentieke, nuchtere uitstraling. Het zijn hanglampen die vaak doen denken aan de industrie of het landleven in vervlogen tijden. Je kiest uit landelijk of industrieel, maar ook tijdloos klassiek. Materialen zijn vaak metaal of een metaallegering, waaronder nikkel, of soms een combinatie van deze materialen met glas. Er is dus altijd een verandalamp van Stoerelampen.nl die onder je veranda past.

Wat natuurlijk wel belangrijk is, is dat de lampen droog, kurkdroog, hangen. Maar als ze niet goed droog hangen, dan kan er water langs het snoer lopen en dat kan vervolgens de lamp binnendringen.

Let op!
• Een aantal verandalampen heeft geen IP-waarde voor buitenlampen.
• De lampen moeten spatwatervrij hangen.
• Eventuele ontstane schade door vorst of vocht komt niet in aanmerking voor garantie.

Favoriete verandalampen

Graag willen we je attent maken op een aantal geliefde verandalampen. Kijk bijvoorbeeld naar onze antiek zwarte fabriekslamp, de NO-1001. Een stoere en elegante hanglamp met mooie industriële details. De crèmekleurige binnenkant zorgt voor een goede lichtopbrengst. Een grotere variant daarvan is de DU-1003. En dan hebben we de markante hanglamp VM-1003 met glasplaat. Superstoer door de grootte - een diameter van maar liefst 51cm, het diepe zwart, de industriële details en de stevige ketting.

Ook de hanglampen van het Nederlandse merk HK-Living met strakke laklaag doen het heel goed onder de veranda. De vorm van deze lampen is gebaseerd op de fabriekslampen van vroeger. Hiermee creëer je direct een nostalgische sfeer. Gezellig boven je houten eettafel onder de veranda. De lampen zijn er in zwart en wit, maar ook in diverse stijlvolle retro kleuren.

Verder hebben we de robuuste hanglamp LL-1010. Hiermee kies je voor stoere eenvoud onder je veranda. Het is een vrij grote lamp, de diameter is 47cm en hoogte 40cm. Opvallend detail is de gehamerde kap.

En dan is er nog de ruw nikkel hanglamp, de LL-1004. Chique, landelijk en toch stoer. Met zijn ruw nikkelen afwerking en bijpassende ketting is deze lamp een imposante verschijning. Het nikkel heeft een mooie matte 'waas'. De diameter van deze lamp is 50cm (ook leverbaar in 70 cm), de hoogte 44cm. Een prachtige eyecatcher onder je veranda.

Welke verlichting in veranda?

IP waarde van veranda verlichting
Veranda verlichting moet voor je veiligheid minimaal voldoen aan een IP-waarde van 44 (IP-44) of hoger. Met IP-44 is de verlichting spatwaterdicht. Dit is ideaal voor een beschutte plaats, zoals een veranda. Alle IP-waardes hoger dan IP-44 is natuurlijk ook goed.

Hoe kan ik mijn veranda gezellig maken?

De belangrijkste manier om sfeer of gezelligheid te creëren is door verschillende bronnen van verlichting te gebruiken. Wij zijn vooral fan van een openhaard, lichtsnoeren en kaarsjes. Kies daarnaast voor één grote lichtbron, bijvoorbeeld een hanglamp boven de tafel. Deze kun je naar smaak aanvullen met sfeerverlichting.

Meer weten of advies? Bel dan onze klantenservice: +31 (0)492 775249. Of bezoek onze showroom te Best om de verandalampen in het echt te bewonderen.