Grote lampen

Grote hanglampen met een diameter van 50cm of zelfs 70cm. Wat stoer dat jij het aandurft voor je interieur! Je vindt op Stoerelampen.nl een mooie collectie. Nu nog stijl en kleur bepalen. Ga je voor landelijk of industrieel? Kies je voor zwart, wit, grijs of zilverkleur? Je kunt de lampen ook bewonderen in onze showroom, dan weet je zeker of zo’n grote lamp is wat je zoekt.


Grote hanglampen - Industrieel en landelijk

Feit: grote hanglampen zijn hot! Omdat ze perfect passen bij twee belangrijke woontrends: industrieel en landelijk. Blader ook in woonbladen en je komt regelmatig sfeerfoto’s tegen waarop je ziet dat er één supergrote hanglamp hangt boven een grote eettafel. Deze trend blijft voorlopig. En soms - heel vernieuwend - zie je een grote hanglamp vrij laag bij een bank hangen als een uit zijn krachten gegroeide salonlamp. Ook signaleert Stoerelampen.nl grote hanglampen in hallen en serres en ook onder veranda’s.

In onze webshop vind je diverse grote hanglampen. Uiteraard zijn alle lampen ronduit robuust. Sommige zijn aardig markant. Echte eyecatchers voor wie durft! De lampen zijn er in verschillende modellen en in de kleuren (antiek)zwart, wit, matzilver en grijs, waaronder zink, grijze zandkleur en antracietgrijs. Handig, want deze neutrale kleuren passen perfect bij de industriële en landelijke interieurs van dit moment waar veel wordt gewerkt met (giet)beton, (steiger)hout en grijstinten.

Een favoriete grote hanglamp van ons is de Stoere Hanglamp Nikkel, de LL-1009. Deze unieke robuuste hanglamp heeft een diameter van 70cm en een stevige ketting. De kap met ketting meet in totaal 140cm. Deze lamp zien we ook veel boven de balie in winkels of entrees.

Verder willen we graag nog even onder je aandacht brengen dat we in onze webshop ook wat grotere wandlampen hebben. Robuuste wandlampen die met name geschikt zijn voor keuken, woonkamer en slaapkamer. Zo’n wandlamp aan de muur is echt eens wat anders en geeft een stoere sfeer.

Lichtopbrengst van grote lampen

Kies voor een dimbare, warmwitte LED-lamp in een grote hanglamp boven je tafel. Bijvoorbeeld een LED-lamp van 6 W die is bestemd voor hanglampen. Voluit heb je prettig werklicht en gedimd geniet je van zacht sfeerlicht.

Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice van Stoerelampen.nl: +31 (0)492 775249. Of kom naar onze showroom te Best. Je bent van harte welkom om daar te bepalen of een grote lamp past in jouw interieur.