Zwarte lampen

Je hebt gezocht op zwarte lampen. Stoerelampen.nl heeft de mooiste voor je geselecteerd. Je kiest in onze webshop uit verschillende soorten lampen, modellen en stijlen. Wil je een zwarte fabriekslamp voor in je woonkamer? Denk je aan zwarte wandlampjes boven je aanrechtblad of een zwarte leeslamp bij de bank? Al onze zwarte lampen hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn stoer.


Ontdek de stoerste zwarte lampen

Je vindt bij Stoerelampen de meest uiteenlopende zwarte lampen. Allereerst hebben we verschillende soorten: hanglampen, fabriekslampen, vloerlampen en wandlampen. Al deze lampen hebben we in verschillende modellen en in verschillende afwerkingen zwart. Sommige zwarte lampen zijn klein en fijn, andere zijn ronduit groot, soms zelfs reusachtig met een diameter van 70cm.

Zwarte lampen zie je vaak in een industrieel, modern interieur met veel wit en naturel hout, maar ze misstaan ook zeker niet in landelijke of klassieke interieurs, waar hout en grijstinten zijn toegepast.

Veel van onze zwarte lampen hebben een crèmekleurige binnenkant. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd een goede lichtopbrengst hebt. Onze hanglampen kun dus je prima boven je werktafel hangen. Wil je een keer meer sfeer, dan raden wij aan dat je een dimbare lichtbron in het armatuur doet en dat je bij de wandcontactdoos het dimmen kunt regelen. Onze lampen zijn namelijk niet voorzien van een dimmer.

Kies je zwarte of antiek zwarte lampen?

Het ene zwart is het andere niet! Dat heeft vooral te maken met de gekozen afwerking. Je ziet in onze webshop twee nuances: matzwart en glanzend zwart. Diverse populaire lampen in onze webshop zijn antiek zwart. Ze hebben een matte gloed en soms lijkt het ook of het zwart in vegen is aangebracht. Hierdoor heeft de lamp een doorleefde uitstraling. Zo’n matzwarte lamp doet het goed in klassieke of eigentijdse interieurs. Het is gewoon een lekker stoer element! Een echte topper is in dat opzicht onze industriële zwarte fabriekslamp de NO-1001.

Andere zwarte lampen hebben juist een strakke, gladde laklaag. Dit zijn veel van onze zwarte industriële hanglampen, zoals een industriële bollamp in glanzend zwart van het merk HK Living of een zwarte scheepslamp. Je vindt in onze webshop ook een aantal glanzend zwarte staande lampen en zwarte bureaulampen. Stoer op je sidetable of nachtkastje!

Zwarte wandlampen en vloerlampen

Stoerlampen.nl biedt diverse zwarte wandlampen en vloerlampen, vooral in antiek zwart. De lampen hebben een tijdloos en elegant design, waardoor ze zowel geschikt zijn in een landelijk als in een modern interieur. Voor in de keuken zijn onze grote zwarte wandlampen populair. Ze worden vaak toegepast boven het aanrechtblad. Een leuke stoere lamp, die bovendien fijn werklicht geeft.

Maar je kunt bij ons ook kiezen uit kleinere wandlampen in antiek zwart. Handig en mooi in elke woonruimte. Verder hebben we kleine zwarte spotjes (GU-10) met een heel stoer uiterlijk. Bij uitstek geschikt om een schilderij of kunstwerk aan te lichten.

Heel mooi is onze staande lamp met spot. Pure sfeerverlichting in je woonkamer. En dan vind je bij ons nog zwarte vloerlampen die zowel geschikt zijn als leesverlichting en als sfeerverlichting. Je draait en kantelt het kapje naar wens en je hebt een prettige leeslamp of je creëert extra sfeer in je woonkamer of slaapkamer.

Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice van Stoerelampen.nl: +31 (0)492 775249. Of breng een bezoekje aan onze showroom te Best. Je bent van harte welkom om daar je definitieve keuze voor een zwarte lamp te maken.