Industriele grijze hanglampen

Je wilt graag een grijze industriële hanglamp. Gewoon omdat zo’n lamp het best past bij die stoere sfeer in je huis. Stoerelampen.nl heeft alvast de gaafste industriele grijze hanglampen voor je geselecteerd. Da’s een stuk makkelijker kiezen. Denk je over een grote antracietgrijze hanglamp? Of liever twee lichtgrijze fabriekslampen in betonlook en met een stevige ketting? In elk geval zal het een stoere, tijdloze lamp zijn! Check nu onze webshop voor een grijze hanglamp met industriële details.


Industriële hanglampen in grijs - Stijlvol

Een industriële hanglamp is een lekker stoer element in elk interieur. En als die lamp in het grijs is, dan is het ook nog eens heel stijlvol en ingetogen. Je kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen in het grijs: mat grijs, glanzend grijs, betonlook of zink. Een aantal grijze hanglampen is behoorlijk groot, zelfs reusachtig als je kiest voor een diameter van 74cm.

Grijze industriële hanglampen zijn prachtig in een industrieel, modern interieur met veel wit en naturel hout en hier en daar zwarte lijnen, maar ze doen het ook goed in landelijke of klassieke interieurs, waar hout en wit- en grijstinten zijn toegepast.

De grijze hanglampen van industrieel design zijn vervaardigd uit sterke metaallegeringen. Ook zijn ze uitgerust met extra stoere, industriële details, zoals vleugelmoeren, bouten, een stevige ketting, ijzeren beugels of een betonlook. Diverse lampen hebben een strakke, pure vorm. Daarnaast is er een fabriekslamp voor buiten die een combinatie biedt van metaal en glas. Hang zo’n lamp op onder de veranda boven je steigerhouten tafel en je creëert direct een stoere sfeer.

Veel van de industrielampen zijn geïnspireerd op fabriekslampen uit voorgaande eeuwen. Gelukkig heb je in onze webshop te maken met nieuwe armaturen. Hierdoor kun je er alle soorten lichtbronnen inschroeven: gloeilamp, spaarlamp, LED-lamp en halogeen lamp. De meeste lampen wegen ook niet zo veel. Je kunt ze dan ook aan ieder plafond hangen.

Een industriële hanglamp in lichtgrijs of donkergrijs?

Stijlvol, ingetogen en puur. Daar staat de kleur grijs voor. Je vindt in onze webshop lampen in verschillende grijstinten: van heel donker tot bijna wit. Lichtgrijze hanglampen, bijvoorbeeld, zorgen voor een extra zomerse sfeer in een interieur met veel wit. Antracietgrijs is een prachtige kleur voor een grote hanglamp, mooi in landelijke woonkeukens die verder vrij strak zijn gehouden. Onze hanglampen van zink zijn ongepolijst en meer nostalgisch. Een stoer element boven een gezellig grote eettafel.

Mooi zijn verder de fabriekslampen van het Nederlandse merk HK Living in grijze zandkleur. Een kleur die er door de lichtval steeds weer anders uit ziet. De fabriekslamp is verkrijgbaar in twee retro modellen en daarvan zijn er dan weer drie formaten. Als je het grootste formaat kiest, dan heb je echt XL hanglampen. Perfect voor wie durft en de ruimte heeft. Deze grijze factory lampen van HK Living zijn al geruime tijd heel populair.

Wil je graag meer weten? Bel dan gerust met de klantenservice van Stoerelampen.nl: +31 (0)492 775249. Of bezoek onze showroom te Best. Je bent van harte welkom om daar je definitieve keuze voor een grijze industriële hanglamp te maken.