Videlampen

Heb je een vide? Grote, stoere videlampen zijn dan prachtige blikvangers. Stoerelampen.nl heeft alvast de stoerste verlichting voor je vide geselecteerd. Stevig metalen lampenkappen met een diameter van 50cm of ruim 70cm. Wat dacht je van diepzwart, grijs met hamerbeslag of zacht glanzend raw nikkel. Dat geeft sfeer! Welkom in onze webshop, kijk lekker rond en bestel je favoriete vide lamp.


Vide lampen - Landelijk en industrieel

Tijdloos. Puur. Stoer. Dat zijn de vide lampen van Stoerelampen.nl. Daarom passen ze bij elk interieur. Of je nou een vide hebt in een woonboerderij of in een loft. De vide lampen in onze webshop hebben een authentieke uitstraling. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal, vaak van metaal of van een metaallegering, waaronder nikkel. Een aantal hanglampen lijkt op lampen die je vroeger zag in fabrieken.

Op stoerelampen.nl vind je verschillende modellen vide lampen. De kleuren variëren van (antiek)zwart, wit, matzilver tot grijs, waaronder de schakeringen zink, grijze zandkleur en antracietgrijs. Tijdloze kleuren die perfect passen bij de huidige landelijke en industriële interieurs waar veel (giet)beton en (steiger)hout wordt toegepast en hoofdkleuren vaak neutraal zijn zoals grijs, zwart en wit.

Favoriete vide lampen

Graag willen we je attent maken op een aantal stoere lampen voor de vide. Kijk bijvoorbeeld naar onze antiek zwarte fabriekslamp, de VM-1003. Een robuuste hanglamp met een diameter van 51cm, mooie industriële details en een glasplaat aan de onderkant.

Een andere favoriete hanglamp die aandacht verdient, is de grote hanglamp van nikkel, de LL-1009. Deze robuuste hanglamp heeft een diameter van 70cm en een stevige ketting. De lamp is chique, landelijk, maar toch ook stoer. De ruw nikkelen afwerking heeft een mooie matte 'waas'.

Ook de grotere hanglampen van het Nederlandse merk HK-Living met strakke laklaag of beton look zijn heel geschikt voor de vide. De vormen van deze lampen zijn gebaseerd op de fabriekslampen van vroeger. Hiermee creëer je direct een nostalgische sfeer.

En wat dacht je van de robuuste hanglamp LL-1014? Stoere eenvoud voor de vide. De diameter van deze lamp is ruim 70cm. Nét even anders is de kap met hamerbeslag. Je kunt deze lamp ook in antracietgrijs krijgen, LL-1013.

Lichtopbrengst van vide lampen

Kies voor een dimbare, warmwitte LED-lamp in zo’n grote vide lamp, zoals een LED-lamp van 6 W die is bestemd voor hanglampen. Voluit is helder licht en gedimd is sfeerlicht.

Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice van Stoerelampen.nl: +31 (0)492 775249. Of kom naar onze showroom te Best. Je bent van harte welkom om daar te bepalen welke lamp het best zou hangen in je vide.