Industriële keukenlampen

Brood bakken, sushi maken. Je schuwt het ‘zwaardere’ werk in de keuken niet. Industriele keukenlampen zijn dan ideaal als werk- en sfeerverlichting. Ze zijn sterk, stoer, tijdloos. Daarom geschikt voor eigenlijk elke keuken. Stoerelampen.nl. heeft alvast de mooiste keukenlampen industriële stijl voor je geselecteerd. Hanglampen, wandlampen en spots. Kijk rond in onze webshop en kies. Een industrielamp voor de keuken? Altijd een goed basis-ingrediënt!


Opvallend en stoer

Direct sfeer in je keuken, maar ook goed licht – want als je je in de keuken aan het uitsloven bent, dan wil je natuurlijk wel een goed resultaat. Ga voor industriële keukenlampen van sterk metaal. Boven je werkblad, spoeleiland of grote eettafel en aan de wand bij je aanrecht. Je bestelt ze gemakkelijk op Stoerelampen.nl.

Puur. Authentiek. Robuust. Zo zijn de industriële keukenlampen in onze webshop. Hanglampen, wandlampen en spots die doen denken aan de industrie van vroeger. Het zijn prachtige blikvangers. Durf jij het aan voor het hart van je huis, de keuken?

Keukenlampen – Van klein tot supergroot

Je kiest bij Stoerelampen.nl uit een ruime collectie van de stoerste hanglampen, wandlampen, plafondlampen en spotjes in industriële stijl. Kleinere modellen met een diameter van 12cm, grote van 40cm diameter of supergrote van 74cm diameter.

De industrielampen voor de keuken zijn allemaal vervaardigd uit metaallegeringen, waaronder ijzer, nikkel, aluminium en zink. Ze hebben vaak stoere industriële details, zoals bouten, vleugelmoeren, clips, ijzeren beugels en/of een betonlook. Veel toegepaste kleuren zijn grijs, zilver of zwart. En soms heel uitgesproken kleuren, zoals groen, industrieel blauw en felgeel.

Diverse factory keukenlampen hebben een heel strakke, pure vorm. Kijk eens naar het Spaanse merk Ryetti. Deze lampen zijn iconen als het gaat om industriële vormgeving. Strak van vorm, glad of ruw aluminium, clips en ijzerdraad of ketting voor ophangen. Precies wat een industrielamp voor de keuken hoort te zijn. Een aantal modellen kan in elke gewenste RAL-kleur worden gespoten (meerprijs).

Keukenlampen voor de wand

Je ziet op Stoerlampen.nl ook stoere wandlampen voor de keuken. Lekker speels en robuust als je ze vergelijkt met die traditionele inbouwspotjes. Kies je in de keuken voor wandlampen, dan kies je voor fijn werklicht, stoer en een gezellige sfeer.

Je vindt op Stoerelampen.nl meerdere wandlampen met een onvervalste industriële uitstraling. Ze zijn allemaal gemaakt van stevige metaallegeringen en hebben vaak industriële details, zoals vleugelmoeren. Een groot aantal is er in zwart of in zilverkleur. Andere kleuren behoren ook tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld de wandlampen van het Spaanse topmerk Ryetti. Die worden op maat gemaakt en je kunt kiezen uit vele RAL-kleuren (meerprijs).

Veel wandlampen hebben een beweegbaar armatuur, waarmee je een werkblad goed kunt aanlichten. Trend van nu is grote zwarte wandlampen om het werkblad te verlichten. Geweldig in de pure landelijke keuken, twee naast elkaar bijvoorbeeld. Of bekijk eens de DU-2004, wandlamp annex plafondlamp. Een grote, stoere scheepslamp, die lijkt op een patrijspoort, de diameter is 35cm.

Hoeveel lumen heb je nodig in de keuken?

Over het algemeen geldt dat zo'n 300 à 400 lumen per vierkante meter voldoende is voor sfeervol licht, bijvoorbeeld bij de eettafel of in de slaapkamer. Voor meer functionele verlichting, bijvoorbeeld in de keuken of werkkamer, heb je zo'n 500 à 800 lumen per m² nodig.
NB het aantal lumen zegt iets over de lichtopbrnegst van een lichtbron. Dit (het aantal lumen) staat vemeld op de verpakking.

Graag meer weten? Steek je licht op bij de klantenservice van Stoerelampen.nl: +31 (0)492 775249. Of kom naar onze showroom te Best. Bewonder daar industrielampen voor de keuken in het echt.