Landelijke lampen

Landelijke lampen voor in een klassiek, landelijk of modern interieur. Landelijke hanglampen of landelijke wandlampen? Online in webshop, gratis verzenden! De landelijke hanglampen van Stoerelampen.nl zijn nostalgisch en trendy tegelijk. U ziet dat in deze webshop. En daarom passen de landelijke lampen in elk interieur. Of u nu een klassiek of landelijk interieur hebt, of een modern interieur dat een warm accent kan gebruiken. Natuurlijk zijn alle landelijke lampen van Stoerelampen.nl nieuw en van hoge kwaliteit. Toch hebben sommige lampen een doorleefde uitstraling. Van keukenlamp met boereneenvoud tot statige hanglamp met een monumentale look. Een fantastisch gezicht boven de eettafel of in de keuken. Veel mensen combineren de lampen onder de veranda of binnen met steigerhouten meubels. U kunt ze hier online kopen. U betaalt geen verzendkosten. En, wat u als liefhebber van sfeervolle interieurs zal aanspreken: u krijgt een abonnement op een woonmagazine cadeau…


Stoere Buitenlamp online kopen op Stoerelampen.nl

Stoere Buitenlamp. De AV-2002 is een authentieke verschijning aan je gevel. Alsof de lamp zo uit een oude fabriek komt, of al jaren dienstdoet in een koetshuis... Deze roestbruine lamp heeft een hoogte van 52 cm, een diameter van 34,5 cm en een diepte van 35 cm.

Bent u op zoek naar stoere buitenlampen of verandalampen? Dan is Stoerelampen.nl voor u de juiste webshop! U vindt hier een mooie collectie van nét even andere buitenlampen. Niet te modern en niet te klassiek, maar precies in de goede stijl. Robuust, authentiek, solide. Gemaakt van de prachtigste materialen, zoals nikkel, koper en gesmeed ijzer.Wilt u een industriële buitenlamp bij uw voordeur? Een stationslamp aan de buitenmuur? Een stallamp voor uw schuur of graag een verandalamp voor uw buitenkeuken? Kijkt u gerust in deze webshop en maak weloverwogen uw keuze! Waterdichte lampen Buitenlampen hebben een waterdichte afwerking. De lamp is zo gemaakt dat regenwater geen kans krijgt om schade aan te richten. Dit betekent dat de lamp een IP-waarde heeft van tenminste 23. IP-waarde is de waterdichtheid en IP-23 is regenwaterdicht. Hanglampen voor veranda en afdak. Een aantal hanglampen van Stoerelampen.nl kan tegen een vochtig binnen- of buitenklimaat. Dankij hun robuuste constructie en materiaal kunnen deze stoere hanglampen prima onder een veranda of afdak worden gehangen. Ze mogen geen buitenlamp worden genoemd, omdat het snoer de bovenzijde van de lamp ingaat en daar kan vocht naar binnenkomen.

Wilt u graag een stoere lamp? Een robuuste hanglamp, wandlamp, bureaulamp, vloerlamp of buitenlamp? Stoerelampen.be heeft voor u superstoere lampen uitgezocht. In heel veel soorten en maten! Ook lampen van merken die minder bekend zijn zoals de Deense merken Nordal of HouseDoctor en het Spaanse merk Ryetti. Lampen die een industriële of juist landelijke uitstraling hebben. Ze zijn gemaakt in Europa en soms ver daarbuiten. De stoerste lampen vindt u in onze webshop. U heeft het misschien al gemerkt: het kost de nodige tijd om echt stoere lampen te vinden. Wij hebben alvast het nodige zoekwerk voor u gedaan! In deze webshop vindt u de stoerste lampen bij elkaar. U kunt zo heel eenvoudig de mooiste lampen voor uw interieur online uitzoeken en kopen! Uw stoere lampen van de mooiste merken meteen online bestellen? Gaat u naar het menu, maak uw keuze en koop online.