Lampen boven kookeiland

Stevige maaltijdsoepen, Pulled Pork uit de oven. Een stoere lamp boven je kookeiland is een must als je van stoer koken houdt. En je vindt ze op Stoerelampen.nl. Robuuste hanglampen of stoere spots van stevig metaal. Een zwarte fabriekslamp of een visserslamp? Zo’n stoere lamp is altijd een goed basis-ingrediënt! Kijk rond in onze webshop en kies jouw stoerste keukenlamp.


Stoere keukenlampen – gave blikvangers

Direct sfeer in je keuken, maar ook goed licht – want als je werkt aan culinaire hoogstandjes wil je wel graag goed zien waar je mee bezig bent. Kies dan voor stoere keukenlampen van sterk metaal voor boven je kookeiland. Je bestelt ze gemakkelijk op Stoerelampen.nl.

Puur. Authentiek. Robuust. Zo zijn de keukenlampen in onze webshop. Hanglampen of spots die vaak doen denken aan de industrie of het landleven van vroeger. Je kiest uit industriële, landelijke of retro stijl. Maar welke stijl je ook kiest, een stoere keukenlamp is altijd een prachtige blikvanger. Durf jij het aan voor je kookeiland?

Keukenlampen – groot, groter, grootst

In onze webshop kom je stoere keukenlampen tegen van gewone grootte tot supergroot formaat. Er zijn hanglampen met een diameter 30cm, maar ook van maar liefst 74cm. De lampen zijn allemaal vervaardigd uit sterk metaal of aluminium. Ze hebben meestal stoere, industriële details, zoals bouten, vleugelmoeren of ijzeren beugels. Diverse lampen hebben juist een heel strakke, pure vorm.

Veel van deze industrielampen, waarvan een aantal handgemaakt, zijn gebaseerd op fabriekslampen uit voorgaande eeuwen. Je vindt bij Stoerelampen ook lampen van merken, bijvoorbeeld het bekende HK Living, of iets minder bekend zoals Ryetti en Windsor Lighting.