Zwarte wandlampen

Kijk, hier vind je heel stoere, zwarte wandlampen! Stoerelampen.nl heeft een uitgekiende collectie samengesteld. Da’s lekker makkelijk kiezen, want dat je wandlampen in zwart wilt is al duidelijk. Misschien een grote wandlamp met een diameter van maar liefst 40cm. Landelijke zwarte spots boven je aanrecht? Een zwarte schaarlamp in je woonboerderij? Of een rijtje zwarte spots aan je witte of ruw bakstenen muur? Hoe dan ook, een stevige zwarte wandlamp is een opvallend accent voor iedere woonruimte. Neus rond in onze webshop en kies je mooiste zwarte wandlampen.


Ontdek stoere zwarte wandlampen

Raar maar waar! Er zijn niet zo veel stoere wandlampen in zwart. Stoerelampen.nl heeft er na enig speurwerk diverse gevonden. De wandlampen zijn gemaakt van stevige materialen en hebben meestal mooie details zoals vleugelmoeten aan de bovenkant. Je kunt je zwarte wandlamp voor keuken, woonkamer, gang, hal, slaapkamer en badkamer gelukkig gewoon online kopen. Ook doen onze zwarte wandlampen het goed onder de veranda, buitenkeuken en op kantoor of in een hotel.

Zwart wandlampen – Landelijk en industrieel

De zwarte wandlampen in onze webshop hebben een puur landelijke stijl of een strak industriële stijl. Sommige van deze lampen zijn behoorlijk groot, een aantal middelgroot en er zijn diverse kleinere zwarte spots waarin je een GU-10 lampje moet doen. Alle wandlampen in zwart zijn gemaakt van degelijk metaal of metaallegeringen. Verder hebben ze een ongepolijste afwerking in antiek zwart.

Kijk bijvoorbeeld naar onze grote wandlamp in antiek zwart, NO-2004. De lamp heeft een diameter van 40cm en lengte van 58cm. De stijl is strak en landelijk. Fantastisch in grotere woonruimtes, zoals royale hal of woonkeuken.

Check ook even onze zwarte schaarlamp, DU-2014. Je ziet direct dat het design van deze wandlamp tijdloos, puur en stijlvol is. De industriële schaarlamp in antiek zwart is prima geschikt als leeslamp, maar doet het ook goed als sfeerlicht in een wat donkere hoek in je woonkamer

Verder brengen we nog even onze kleinste wandlamp onder de aandacht, DU-2002. Een lekker stoer spotje, waarin je een GU-10 lampje doet. Geschikt voor het aanlichten van een schilderij of een stoer element aan de wand in je keuken.

Directe verlichting of sfeer

Veel zwarte wandlampen van Stoerelampen.nl hebben een beweegbaar armatuur en zijn vaak ook kantelbaar. Hierdoor kun je dus heel gericht een tafel of werkblad aanlichten. Draai en kantel het kapje naar wens en creëer sfeer in elke woonruimte, onder veranda of buitenkeuken kan ook – als ze maar kurkdroog hangen.

Daarnaast hebben veel wandlampen in zwart een binnenkant die gebroken wit is. Hierdoor ben je er zeker van dat zo’n zwarte wandlamp voldoende licht geeft. Onze zwarte wandampen kun je dan ook prima boven je aanrechtblad hangen. En wil je op bepaalde momenten meer sfeer, dan kun je een dimbare lichtbron in het armatuur doen en bij de wandcontactdoos het dimmen regelen. Kies bijvoorbeeld voor een dimbare, warmwitte LED-lamp. Een uitstekende keus is een LED-lamp van 6 W die geschikt is voor wandlampen. Met voluit licht heb je goed werklicht en met gedimd licht fijn sfeer licht.

Tip: een aantal zwarte wandlampen kan ook een stoere plafondlamp zijn. Weer eens wat anders dan inbouwspotjes. Ze zorgen voor een lekker nonchalante sfeer.