Plafondlampen

Kijk, de stoerste plafondlampen op een rij! Speciaal voor jou geselecteerd door Stoerelampen.nl. Ga je voor een supergrote plafonniere in industriële stijl of voor een dubbele plafondspot in antiek zwart? Wat je ook kiest, een stoere plafondlamp past eigenlijk bij elke woonstijl. Van landelijk tot mix & match en van modern tot klassiek. Dat komt door het tijdloze design in combinatie met stevig metaal. Zoek in onze webshop direct je mooiste plafondlamp uit.


Stoere plafondlampen

Het is ongelooflijk, maar er zijn nauwelijks stoere plafondlampen. Laten we eerlijk zijn, de meeste plafondlampen zijn toch wat saai. Stoerelampen.nl heeft diverse plafondlampen kunnen opsnorren die gelukkig wel stoer zijn, superstoer zelfs. Deze lampen zijn gemaakt van solide materialen en hebben vaak mooie details. Je kunt die ontbrekende plafondlamp dus gewoon online kopen.

Plafondlampen – Puur en robuust

Je vindt in onze webshop industriële en landelijke plafondlampen, vaak in zwart of in zilverkleur. Sommige zijn echt behoorlijk groot, andere middelgroot en er is ook een aantal kleinere plafondspots. Allemaal zijn ze gemaakt van degelijke materialen en hebben ze een ongepolijste afwerking. Hierdoor ogen de plafondlampen lekker robuust. Onze stoere plafondlampen staan mooi in de gang, hal, woonkamer, maar ook in de slaapkamer, badkamer, (buiten)keuken of veranda.

Welke plafondlampen wij zelf heel bijzonder vinden? In elk geval onze grootste plafondlamp! Deze lamp, in combinatie met glas, heeft een doorsnede van maar liefst 35cm. Hij is waterdicht (IP54) en verkrijgbaar in antiek zwart of met antiek zilveren finish. Hoewel de lamp heel bijzonder is, kun je er gewoon een LED-lamp of spaarlamp in doen. Het is dus een sfeerlamp die overal past. Of je nu een monumentaal huis hebt, een woning uit de jaren 70 of nieuwbouwhuis. Trouwens, deze plafondlamp wordt ook gebruikt als wandlamp, dan vaak in combinatie met grote hanglampen.

Een heel handige plafondlamp, is de zwarte dubbele plafondspot. Een unieke combinatie van functioneel, stoer en elegant. Spelen met licht in woonkamer, hal of keuken gaat nu vanzelf. Helemaal als hij is aangesloten op een dimmer. De spotjes zijn makkelijk verstelbaar en uitgevoerd met een GU-10 fitting.

Stoere plafondspotjes

Graag brengen we ook nog even onze kleinste plafondlampen annex wandlampen onder de aandacht, eigenlijk superstoer spotjes, waarin een GU-10 lampje moet. Bijvoorbeeld: DU-2001 met antiekzilveren finish, DU-2002 in antiek zwart, DU-2010, DU-2011 met antiekzilveren finish. Deze spotjes zijn gemakkelijk kantelbaar en onder meer geschikt voor boven je kookeiland of gewoon een donkere hoek in je huis. Vaak gekozen omdat ze veel stoerder zijn dan de traditionele inbouwspotjes.

Verder heeft Stoerelampen.nl een aantal nostalgische plafondlampen van het kwaliteitsmerk Windsor Lighting uit Engeland. De lampen doen denken aan scheepslampen uit lang vervlogen tijden. Houd je van klassiek, maar toch stoer? Dan zijn dit jouw favoriete plafondlampen. Ze brengen extra sfeer in grachtenpanden, dijkhuizen, vissershuisjes, maar ook gewoon in gloednieuwe woningen.

Kan een plafondlamp ook aan de wand?

Veel plafonnières kun je zowel aan de wand als aan het plafond bevestigen. Dat maakt deze lampen extra veelzijdig in gebruik.

Wens je meer informatie of wil je advies? Bel dan onze klantenservice: +31 (0)492 775249. Of kom naar onze showroom te Best.